Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokáig szigli maradok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokáig szigli maradok ha egy ilyen fiúra várok?

Figyelt kérdés
Olyan emberekkel alig találkozok, akik nem egésznap a facebookon lógnak, és kiposztolják, azt is, hogy mit ettek. Az egész magánéletük közszemlére teszik. Nem szeretem a mai elektoronikus zenéket sem. Fontos számomra, hogy több mindenről el lehessen beszélgetni a másikkal, legyen humora, az sem zavar ha szúrkálódik, de legyen figyelmes is. Az idősebb korosztály ezen tulajdonságoknak inkább megfelel, de még ebben is válógatós vagyok, mert korban hozzám illő férfit szeretnék 20-30 között. Végül, az arca tetszen. Ilyen leírás után a barátnőim csak annyit szoktak mondani: Hát...sok szerencsét!
2015. ápr. 29. 17:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hasonlót keresek én is, csak lányban. Egy bajom van nekem: az olyan lányok amit leírtál te is hogy milyen vagy, azok mindig messze laknak tőlem, vagy ha a közelben, akkor foglaltak. Azt elárulod hogy melyik megyében laksz és hány éves vagy?
2015. ápr. 29. 17:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Igazából mi ebben a nagy elvárás? A "nem szeretem az elektronikus zenét".. oké. Én se. A barátom meg igen, kit érdekel? :D Huszonéves lány vagyok én is, de valahogy az ismeretségi körömben nem annyira jellemző az állandó fb-n lógás (maximum olyan szinten, hogy telefonálás és sms-ek helyett ott üzengetnek, de nem a kajájukat posztolják), úgyhogy ezzel a feltevéseddel se tudok egyetérteni, bőven lehet válogatni.

Szerintem lehet te vagy csúnya és azért nem jön össze, mert ezek nem nagy elvárások.

2015. ápr. 29. 17:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha a 20-30 az idősebb korosztály akkor gondolom te tizenéves vagy. Majd találsz egy korunkbeli huszonéves srácot és vele jól kijössz majd! :)
2015. ápr. 29. 18:03
 14/23 anonim ***** válasza:

11-es vagyok újra, reagálnék egyben a 12-es válaszára és a kérdező kérdésére is:

Valóban nem nagy elvárások, csak a mai fiatalság el van korcsosulva teljesen. A normálisabbak jelentős része már foglalt (nem véletlen). Nehéz párt találni manapság, annyi biztos. Tizenéves koromban sokkal könnyebb volt, akkoriban nem igazán volt hogy 1-2 hónapnál tovább egyedülálló legyek, most meg már fél éve az vagyok (előtte egy elég hosszú kapcsolatom volt), közben volt egy 1 hónapos próbálkozás, de hamar befulladt az a kapcsolat is.

2015. ápr. 29. 18:06
 15/23 anonim válasza:
Én megtaláltam :D szóval nem lehetetlen
2015. ápr. 29. 18:33
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mondjuk egy 90 kilós mackós ember mennyire sportosalkat és izmos, ahogy írtad. Szerintem a személyiségét illetően vannak nagyobb elvárásaim, amit leírtam a külsőről egyáltalán nem érzem soknak.
2015. ápr. 29. 18:40
 17/23 A kérdező kommentje:
Huszonéves vagyok én is, és ó igen, jönnek az ilyen kommentek, ha nem találsz ilyet lányom, akkor bizony ronda vagy, már vártam. Nem olyan könnyű olyan embert találni, aki hasonlóan gondolkodik, mint én csak fiúban. Ha meg így látatlanban, 3 kommentemből csúnyának találsz, egészségedre.
2015. ápr. 29. 18:42
 18/23 anonim ***** válasza:

én 90 kg-os vagyok és 190 cm magas, nekem a 90 kg az sportos alkatot ad persze mellette sportolok is, de semmi felesleg nincs.

Szóval hacsak az illető nem 150 cm magas akkor az nem mackó.

Az elvárásaid ugyanolyanok mint oly nagyon sok lánynak, szóval semmi mást nem vársz mint a többiek, szóval lehet h veled sem minden tejföl ahogy írod.

2015. ápr. 29. 19:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana tudni, hogy hány éves vagy, 15 vagy már 20 felett.
2015. ápr. 29. 19:31
 20/23 A kérdező kommentje:
20 felett. Ha például 175 centi 90 kiló, az már mackósabb alkat nem, de legyen akkor 100 kiló. Most csak mondtam egy számot, nem kell ezen lovagolni.
2015. ápr. 29. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!