Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hülyeségre van szükségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hülyeségre van szükségem, vagy rá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú jól kijövünk,ő vonzzódik hozzám minden téren de én magammal nem vagyok tisztában.. Néha az hiányzik hogy olyan dili mint én és a humora eszméletlen jó. Senkivel nem érzem magam így..máskor a törődése hiányzik vagyis egyben ő.Lehet ez az egyedűl lét miatt van,vagy tényleg rá van szükségem. Nemtudok rájönni sehogy de szerelmes nem vagyok az az egy biztos!
2015. ápr. 29. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
helyetted nem tudunk dönteni, ezt magadnak kell tudni, nem teheted majd fel azokat a kérdéseket amiket csak te tudhatsz... majd azt is fel fogod tenni hogy jegyese legyél e annak a srácnak vagy sem, itt az idő hogy felnőj
2015. ápr. 29. 00:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez cukii... Szerelmes lehetsz (akárhogy tagadod), de nincs evvel semmi baj! Próba cseresznye 🍒
2015. ápr. 29. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
2. de jó cseresznyéid vannak!!!!! ^^
2015. ápr. 29. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!