Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A segítségetekre lenne szükségem, mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel hosszabb ideje "kavartunk" szerettük egymást de nem voltunk együtt de nem volt köztünk semmi sem.Azonban tegnap összevesztünk,vége lett a dolognak,és én azt álmodtam hogy csókolóztunk..kíváncsi lennék mit jelenthet ha egyáltalán jelent valamit2015. márc. 31. 09:50
1/7 anonim válasza:
Csak egy álom:D Szerintem nincs jelentősége
3/7 anonim válasza:
Még vonzódsz hozzá. Igazam van? :D
5/7 anonim válasza:
sztem minden álomnak van vlmi jelentősége , s talán az , h a jövőben lesz még vlmi féle kapcsolatod vele
Te jó ég mintha csak magamat olvasnám:) nekem is hasonló a helyzetem
6/7 anonim válasza:
sztem minden álomnak van vlmi jelentősége , s talán az , h a jövőben lesz még vlmi féle kapcsolatod vele
Te jó ég mintha csak magamat olvastam vlna:) nekem is hasonló a helyzetem
7/7 A kérdező kommentje:
#3 igen még vonzódom hozzá,egy nap után nem változnak az érzések:)
#4 akkor ez az álom csak megerősítés volt:D
köszönöm a válaszokat :))
2015. márc. 31. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!