Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem valja be, hogy szerelmes belém?
Az egyik fiu osztálytársam szerelmes belém, de nem valja be, pedig én is és màsok is kérdezték tőle de letagadta. Mindenki azt mondja neki, (pedig nem igaz de ezt kevesen tudják), hogy szeretem. Úgy viselkedek mintha tényleg szeretném, egyfolytába nézem őt, rámosolygok, néha hozzáérek. Igazából nem akarok vele járni(mert nem őt szeretem,és egyébként is osztálytársak vagyunk, sosem járnék osztálytárssal) csak azt akarom hogy valja be, legyen férfi.
Én is szerelmet vallottam annak.akit jelenleg szeretek, de akkor ő miért nem mondja el? Ha kérdezik tőle miért nem válaszol őszintén? Biztos hogy szerelmes belém, mert érzem, és egyszer hallottam hogy pont arról beszélgettek. Mit tegyek, hogy elmondja?
Valószínűleg azért nem vallja be, mert tudja, hogy nincs esélye nálad, vagy hogy mást szeretsz.
De ez elég gyerekes dolog, ne haragudj. Tudod, hogy milyen szarul esik neki, ha kiderül, hogy semmit nem akarsz. Egy kicsit gondolkozz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!