Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapsag gaz a tusi haj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapsag gaz a tusi haj?

Figyelt kérdés

manapsag ga ha valakinek tusi haja van?

Szep hosszu sűrű szoke hajam van (volt) elol felallitva...

Ma elmentem fodraszhoz hogy hatul vagja le mert mar idegesít a forgó.

Mutatom neki hogy hol vagja le, mondom neki hogy hatul rovidre elol meg maradjon hosszu.

Aztan erre fogja es levagja elol a reszt amit novesztettem es meg akartam is... Es hat 14 centi hajbol lett 2 centi -.- Vissza novesztem, de huzzak inkabb sapkat vagy nem gaz a rovid haj? :D kepet nem mutatok mert eeeee... :D

16/F

2015. ápr. 28. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Mért nem vágtál a kezére mikor elől kezdte nyírni? AMúgy nem gáz a rövid haj, inkább az mint valami páwa ecset frizkó.
2015. ápr. 28. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj rosszul latok... Es hat a tukorben nem tudtam kivenni hogy mit vag.. Ereztem hogy elol is valamit vag de csak gondoltam megigazitja a kiallo reszeket.. :D
2015. ápr. 28. 20:34
 3/9 anonim válasza:
A 14 centi sokkal "gázabb", mint a 2. ;)
2015. ápr. 28. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

a tüsi haj szexi

nagyon szexi

2015. ápr. 28. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
AZ jó én tüsi vagyok $
2015. ápr. 28. 20:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát :D en is utana neztem hogy az enyem pawanak szamit-e... Es rajottem hogy igen xD de en nem akarok pava lenni de csak az allt jol.. :D inkabb akkor kozeprovid tusi lesz :)
2015. ápr. 28. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Minek kell utánanézni? :D

Ezt a páwázást csak ilyen 15 éves hülyegyerekektől hallottam eddig, azoknak mindenki páwa aki kicsit stílusosabban öltözködik, meg zselézi a haját.. :D

Nehogy már azért ne vágass magadnak olyan hajat, ami tetszik és jól áll, mert valami id..óta rámondja, hogy az páwa. :D

De amúgy a kérdésedre válaszolva, nem gáz a rövid, tüsi haj se, csak nem mindenkinek áll jól 21F

2015. ápr. 28. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
21f te gondolom páwa vagy, ha ennyire kiakadtál. Frizkó be van lőve rendesen? Vödör zselé rajta? Rózsaszín póló, teleszart gatyó is játszik biztos.
2015. ápr. 28. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem aztán nem sértett meg semmi, csak a kédező hsz-ére reagáltam, hogy utánanézett, és azért nem akar olyan hajat, mert valaki azt mondja páwás. Le kell szrni ki mit gondol, ha neki az jól áll és jól érzi magát úgy

L.

Sose hordtam rózsaszín cuccot, meg kb mindig farmerban járok, nem tudom hogy jön ez ide?

2015. ápr. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!