Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van? Sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? Sok barátnőmmel voltam már így.

Figyelt kérdés
Szóval, ha van egy lány, aki szakít velem, vagy közösen szakítunk, akkor én utána kapcsolatban akarok maradni Vele, még akkor is, ha bántott, megalázott, gonoszkodott velem, vagy egyszerűen kőbunka p*csa módjára viszonyult már hozzám. De, egyszerűen, úgy érzem, "vigyáznom kell rá", "törődni vele", "óvnom őt". És őszintén szólva, nem értem, miért van ez, mert általában ezt még akkor sem érzem, ha együtt vagyunk, csak miután szakítottunk, és nem vagyunk túl szoros kapcsolatban. Van más ezzel így?
2010. febr. 22. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel, túl lekiismeretes vagy, az átlagoshoz képest, ami nem baj, csak ezzel kitűnsz a társadalomból. De ne törődj ezzel, valószínűleg sokkal érettebb vagy gondolkodásban mint azok a lányok. Mikor velem esett meg hasonló úgy éreztem hogy gyerek és hogy vigyáznom kell rá! Pedig engem is elég rendesen megbántott.Örülj neki hogy ilyen önzetlen ember vagy ebben a mai önző világban :)
2010. febr. 22. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele...ha szakítanak velem akkor utánna megvédem azt a lányt...mondjuk én még soha nem szakítottam senkivel;nem volt még olyan se h közössen döntöttünk így....mindig a csaj szakított...most utoljára pl szakított velem ismeretlen okokból és én még midnig szeretem/megvédem...már ez miatt akarnak kib*szni a suliból:S...de modnjuk én nem foglalkozok vele mert úgy érzem h megkell védenem..pedig karatézik és elég nagy a szája is...meg tudná magát védeni:)...de bennem ott van az az érzés h nekem kell rá vigyáznom...amég jártunk nem volt ilyen...tudtam h nem "bántják"...volt 1-2 személy aki bepróbálkozott de ismerem őket és elég volt scak rájuk néznem és már bocsánatot kértek mind kettőnktől...most meg próbáltam azt h 2 napig nem beszéltem vele meg nem naon foglalkoztam vele...nagyon nehezemre esett...itthon szinte sírtam mert h "nem védtem meg" és h "nem is beszéltem vele"...szal ez normális dolog sztem:D
2010. febr. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!