Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyén valónak találjátok, hogy a 20-25 éves lányok az idősebb férfiakhoz vonzódnak csak, ezért a huszonéves srácok kénytelenek fiatalabb lányokkal összejönni?
Korosztály problémán agyalok még mindig. Lassan 23 éves leszek, de korosztályomban foglaltak a lányok és elutasítanak a "túl fiatal vagy" szöveggel. Nem, nem fogok bepróbálkozni 17-19 évesekkel, nem engedik az elveim. Túl könnyű lenne, rám sütnék az emberek az "ez a szerencsétlen nem tudott a saját korosztályából összeszedni nőt" jelzőt, valamint nem akarok szemét lenni a tizenéves srácokkal szemben (akikre a nőtársadalom ráfogja, hogy "éretlen hülyegyerekek, akiknek csak a CoD-ozás kell").
Szóval megvárhatom, míg 28-30 éves nem leszek, lesz pénz, lesz "zegzisztencia" és akkor tudnék olyan lánnyal összejönni, akivel 21-22 éves koromban mindig is akartam. Itt viszont meg ugyanolyan körforgás lesz, mint most a 17-19 éveseknél, hogy akkor túl könnyű lenne és kiszúrnék az ő korosztályukba tartozó srácokkal.
Legszívesebben akkor inkább egyedül lennék, de nem tudom fejemből kiiktatni a vágyat, hogy kéne már valaki.
nos, (és általánosságban írom, tényleg nem téged akarlak savazni, ez mindenkire érvényes) aki nőre,és komoly kapcsolatra vágyik annak férfinak, és felnőttnek kell lennie. mindenki beleteszi magát is egy ismerkedésbe/kapcsolatba és ha keveset tesz bele, ne lepődjön meg ha keveset ér el.
gyerekeknek tiniszerelem, felnőtteknek kapcsolat. pasinak csaj, fiúnak lány, férfinak Nő. Az érem másik fele, hogy nem lehet elvárni ugyanazt egy 20 évestől, mint egy harminctól. mondom ezt úgy, hogy 22 évesen én is fekve hánytam, és jó buli volt, ebből állt az élet. de józanon a barátnőmmel nagyon komolyan vettük a dolgokat. (az másik kérdés, hogy azt amit mi komolynak hívtunk azon most 37 évesen azért mosolyfok, és látom mekkora gyerek voltam még :D)
Veled egy idős a barátom, ő egyetemista, én középsuliba járok, tökéletesen megvagyunk, szerintem neked szimplán nem sikerült egyik korosztályban sem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!