Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten mondanátok ilyen helyeket?
A barátommal rövid ideje vagyunk együtt, nagyon szeretem, de folyton csak otthon vagyunk és összebújunk mert kívánjuk a másikat.
De nekem ez így néha nem jó, mert folyton olyan érzésem van, hogy csak a testi dolgokat akarja velem, pedig ez nem igaz.
Szeretnénk közös programokat, amitől közelebb kerülhetünk egymásra, meg olyan közös időtöltést, ami nem csak filmnézés meg szex.
Tudnátok olyan helyeket mondani- bármit, ami ennek megfelel és ha fizetős, azért nem kerül egy vagyonba?
Illetve hogy hol érdemes sétálgatni, ahol szép a környék? (pl dunapart, ilyesmire gondolok, ahol le is lehet ülni, vagy kézenfogva sétálgatni)
21/L, 22/F
Köszi előre is, ha segítetek :) Sajnos még nagyon tapasztalatlan vagyok párkapcsolatok terén, azért nincs sok ötletem.
1.:köszi :)
2.: nem tudom, hol van az a Bárhol kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!