Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Memories123 kérdése:
Nem akarok ketto barat koze lepni, mar magam se tudom mit tegyek, segitenetek?
Figyelt kérdés
Egy baratommal, ki irant erzeseim vannak kellemes helyzetbe kerultunk csokolodzas meg ilyenek, de nem tudom o is ugy erez e irantam mint en iranta, ebbe belepett a baratja, kirol tudom, hogy vonzodik hozzam, es egy nap vele is nagyon elvoltam es megcsokolt, nem tudtam azt mondani nem, mert nagyon erzekeny. Nem tudom milyen jovom lenne az elsovel, de tudom hogy szeretem, sot en mind kettojuket szeretem, de nagyon komplikalt helyzetbe kerultem... nem szeretnem hogy lenezzenek vagy valami, csak ...segitseg kene2015. ápr. 27. 20:29
1/1 anonim válasza:
Ezt csak is te tudhatod. Tisztazd az erzeseidet,akar magadban, vagy beszeld meg veluk. Ne felj megszolalni! Annyira sokat nem segithetek,
Mert nem valami sok dolgot tudtam meg a leirtak alapjan, de szerintem nem is lehet egyszerre ket sracba beleszeretni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!