Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a baratnotokkel csokoloztok es felall nektek akkor van olyan, hogy atnedvesedik a farmer gatyatok? Es az konkretan mi ami atüt a nadragon? Bocsi most van eloszor baratom es nem igazan ertek ehez . 18/L
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 19:04
31/33 anonim válasza:
Hülye fejeket nem feltétlenül azért vágna, mert elélvezett, hanem mert "elélvezett" egy szimpla csóktól, azaz szinte a semmitől. Nem tudom, így mennyire érted :) Persze ha képes úgy elélvezni valaki, hogy fel sem tűnik neki...nos ez esetben szavamon fogtál.
32/33 anonim válasza:
Élveztem már el úgy, hogy a csaj hozzám sem ért (kezdő szűzfiú koromban), és előfordult, hogy például farmeren keresztül dörzsölte csak. Igen, észrevettem, hogy ejakulálok, de orgazmusom nem volt, nem nyögtem nagyokat, nem merevedett meg a testem, magunk között szólva elég szar érzés, mert bár elmész, de benne is maradsz az egészben, nem elégülsz ki.
Szóval kb ez történhetett a kissráccal is, a csaj jól felizgatta, ő meg elment anélkül, hogy hozzáértek volna, de nem hörgött, nem nyögött, nem vágott fejeket.
33/33 anonim válasza:
7#-es,jesszus.te biztos hogy 18 vagy? Mindenesetre ne szexelj! Nem kell még egy "terhes vagyok"? Kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!