Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a baratnotokkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a baratnotokkel csokoloztok es felall nektek akkor van olyan, hogy atnedvesedik a farmer gatyatok? Es az konkretan mi ami atüt a nadragon? Bocsi most van eloszor baratom es nem igazan ertek ehez . 18/L

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 19:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Előváladéktól azért ritkán lesz nagy folt, valószínűbb, hogy a srác egyszerűen elment. Kezdő koromban erre képes voltam anélkül, hogy a farkamhoz ért volna hölgy, aztán az ember megöregszik és tapasztaltabb lesz :)
2015. ápr. 27. 19:15
 22/33 A kérdező kommentje:
de utana nem ertem hozza es egy kicsit felszaradt aztan meg megint ikor hozza ertem
2015. ápr. 27. 19:16
 23/33 anonim ***** válasza:
AKKOR G*CI!
2015. ápr. 27. 19:16
 24/33 A kérdező kommentje:
es ilyenkor rendes gatyacsere szokott lenni ugye?,:D
2015. ápr. 27. 19:18
 25/33 anonim ***** válasza:
50%

Előváladék.. Olyan mint nálatok lányoknál mikor benedvesedtek..

De ahhoz sok elöváladék kell hogy átázzon a farmer..

2015. ápr. 27. 19:18
 26/33 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehetsz ennyire ostoba, hogyha már mondták hogy elélvezett, akkor te még egyszer megkérdezed, hogy vajon mi is az! Ne haragudj, de google a barátod, mindent megtalálsz a témában, és akkor csodálkozunk, hogy "lenyeltem, terhes lehetek? kérdéseket irkálnak ki? Ha már kezded a szexualitást, akkor nézz utána... Egy csomó oldal van, ami mindent leír, magyaráz, érthetően. És ezt nem csak neked szántam, és nem ba.szogatásból, hanem hogy tágítsd a tudásod..
2015. ápr. 27. 19:20
 27/33 anonim ***** válasza:
#24: illik.
2015. ápr. 27. 19:21
 28/33 anonim ***** válasza:
Jobban kellett volna figyelned bioszon!
2015. ápr. 27. 19:21
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Előváladéktól nekem ázott már át farmer is...hidd el, ha nem vágott hülye fejeket mellé, akkor az sem elélvezés volt :D

Ne értetlenkedj, hanem örülj, és vigyél magaddal ezután extra mennyiségű zsebit.

2015. ápr. 27. 19:25
 30/33 anonim ***** válasza:
ahhoz, hogy elmenjen az ember nem kell hülye fejeket vágni. például van ejakuláció orgazmus nélkül, kb amikor csak magától megtörténik.
2015. ápr. 27. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!