Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy az ellentétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés
Pl egy csendes fiú jól kijöhet egy beszédes lánnyal.
2015. ápr. 27. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem igaz

A példád pedig nem a legjobb

2015. ápr. 27. 15:40
 2/7 anonim válasza:
Gyakorlatban igazából a hasonló a hasonlót vonza. Az ellentétek viszályt szülnek idővel.
2015. ápr. 27. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:

kijöhet de ha belegondolsz akkor nyilván taszítják.

te tisztaságmániásként kijönnél egy trehánnyal mondjuk?

2015. ápr. 27. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint igen. Mi a parommal teljesen masok vagyunk persze sok dologba azert egyetertunk es tokeletesen kiegeszitjuk egymast. 3 eve vagyunk egyutt

18/L 20,5/F

2015. ápr. 27. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Először vonzzák egymást, de hosszú távon szerintem nem működik. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.

Nálam pl. pont fordítva volt én vagyok csendes és a barátom volt beszédes. De sokan akik csendesek mint ahogy én is azért vagyunk csendesek mert a beszédesek elnyomnak, így abban a kapcsolatban soha szóhoz sem jutottam. Most egy csendes fiúval vagyok, akivel nagyon jól megértjük egymást. De szerintem ugyan ez igaz a többi tulajdonságra is. Hosszú távon már zavaróak a nagyobb külömbségek. De ez csak az én véleményem és tapasztalatom.

20/L

2015. ápr. 27. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Rövid távon igaz, mert izgat a másik, hogy más, mint te, új dolog stb, de hosszútávon inkább a "hasonló a hasonlóval" elv lesz érvényben szerintem, mert egy idő után egy nagyon más ember tulajdonságai elkezdenek idegesíteni, nem tudsz mellette igazán magad lenni, folyton mindkettőtöknek alkalmazkodni és kompromisszumot kell kötni mindenben stb.
2015. ápr. 27. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
igaz. mi már lassan 3 éve vagyunk együtt és semmi közös nincsen bennünk személyiségileg. 19l és 20f
2015. ápr. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!