Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
Nem igaz
A példád pedig nem a legjobb
kijöhet de ha belegondolsz akkor nyilván taszítják.
te tisztaságmániásként kijönnél egy trehánnyal mondjuk?
Tapasztalatom szerint igen. Mi a parommal teljesen masok vagyunk persze sok dologba azert egyetertunk es tokeletesen kiegeszitjuk egymast. 3 eve vagyunk egyutt
18/L 20,5/F
Először vonzzák egymást, de hosszú távon szerintem nem működik. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.
Nálam pl. pont fordítva volt én vagyok csendes és a barátom volt beszédes. De sokan akik csendesek mint ahogy én is azért vagyunk csendesek mert a beszédesek elnyomnak, így abban a kapcsolatban soha szóhoz sem jutottam. Most egy csendes fiúval vagyok, akivel nagyon jól megértjük egymást. De szerintem ugyan ez igaz a többi tulajdonságra is. Hosszú távon már zavaróak a nagyobb külömbségek. De ez csak az én véleményem és tapasztalatom.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!