Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, őszintén, adnátok esélyt csúnya lánynak csak a belső tulajdonságai miatt?
Termeszetesen!
Ha nagyon tetszetos belsoje van, egy kedves szemelyisege és sok hasonlo temam lenne vele. akkor szivesen.
kulsoleg csak igenyes legyen. ha "ronda" is.
18/f
Ha csúnyának találom, akkor nem.
Viszont jártam olyan lánnyal, aki mindenki más szerint csúnya volt, nekem viszont nagyon tetszett, és vonzónak is találtam. Racionálisan nézve valószínűleg volt vele valami gond, de engem akkor is izgatott, vonzott, és imádtam.
Lám-lám, aránylag sokkal racionálisabb válaszok érkeznek, mint amikor ugyanígy a nőket kérdezik meg a férfiakról; szoktam is röhögni, amikor 10 csajból 8 azt állítja (értsd: képmutatóan hazudja), hogy simán adna esélyt. :D
Amúgy a kérdésre a válaszom NEM, ugyanis a lányt sem, és magamat sem akarom becsapni. Erről szól az egyenesség, a korrektség.
Csak az számít, hogy belül milyen!
Hasfelmetsző Jack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!