Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú még?
"Váltotatni meg egyik se képes, csak a sérelmeiket hangoztatják, és általánosítanak..."
Én változtattam. Sikeresebb lettem és ettől függetlenül lenézem a nőket. Ugyanis az az énem, aki nem kellett nekik, az aki tisztelte őket, klasszisokkal jobb ember volt mint a mostani, és egy minimális empátiával, és energiabefektetéssel álombarátot csinálhatott volna belőlem egy megfelelő lány. Nem volt rám igény. Azóta rájöttem, mi kell a nőknek és felfordul a felszínességüktől, egoizmusuktól, és kicsinyességüktől a gyomrom. Szánalmasak a mai nők.
"A megfelelő lány helyett meg inkább a felszínes pcsákra hajtasz."
Nem mondom, hogy soha nem történt ilyen, de alapvetően, mindig normális, kedves, aranyos lányokat kerestem, de kiderült, hogy semmivel sem jobbak mint a tipikus kihaénnem plázamacskák. A ténylegesen megfelelő lány meg akkora hiánycikk, hogy mire megtalálom mindig el van kelve.
19:41....vannak kivételek
Ez olyan h pl engem 1 fiu b@sszon at, es azt mondom h akkor minden fiu a vilagon egy hazug, szemet, b.nko, p@r@szt....
Holott nem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!