Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú még?
Figyelt kérdés
szerelm2015. ápr. 26. 18:05
11/35 anonim válasza:
hát nálunk kartyaparti volt és lejott az egyik régi barat (21) és gondolta elhivja a legjobb haverját is, és meglattam ŐT.
12/35 anonim válasza:
Igen léteznek. Hol? Azt nem tudom, nem célom pasizni.
13/35 anonim válasza:
Igen léteznek és kb. annyi van mint normális lány
14/35 anonim válasza:
vannak,csak nem néznek ki jól.
Add lejjeb az elvárásod a külsővel kapcsolatban,és minél lejjebb adod,annál több normális fiú lesz.
persze azért van érzéketek belenyúlni a k*csögökbe.
de emiatt nem bánthatok senkit,mert mi,fiúk is a k*rvákba,csak abból mi jövünk ki jól. :)
15/35 anonim válasza:
"akivel lehet igen jol hülyéskedni de komolyan is beszélgetni"
ez mese!!
én visszajelzések alapján jól nézek ki, 195cm, vicces, kedves, őszinte, de ha kell komoly...segítek másoknak, megértő vagyok és nyugodt...de még egy szaros csajom se volt...mindenki ezt gondolja: de jó haver vagy...
16/35 anonim válasza:
itt vagyok, en tokeletes vagyok
17/35 anonim válasza:
A normális fiúkat arról ismered meg, hogy nincs barátnőjük.
18/35 anonim válasza:
Ez most egoizmus vagy realizmus? :D
20/35 anonim válasza:
18:23 azt mondod h az én pasim nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!