Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja elvinni a cuccait?
Figyelt kérdés
Nalam van a baratom dvd lejatszoja,laptopja, par ruhaja, fogkefeje... Nemsokara keszen lesz a lakasa, es mondta h most mar oda teljesen kicuccol es kiviszi a gepet ha nincs ra szuksegem stb. ( az en gepem nem jo tabon neteztem eddig. ) Es furcsaltam, mert minek vinne ki addig amig nala nem kottette be az internetet... Mondtam h addig miert ne maradhatna nalam? es nem mondott ra semmit...
Szakitani akar, es igy fokozatosan elviszi a cuccait? Egyik fiu baratom mondta h o speciel ezt csinalta a csajaval... :( 18L
2015. ápr. 26. 14:51
1/7 anonim válasza:
És mi lenne ha leülnétek és rákérdeznél?
Ez nem oylan nehéz talán még neked is sikerülne a lökött spekulálások mellett erre is szíkts olykor időt
2/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy szakítani akar, de ezt vele kell megbeszélned.
3/7 anonim válasza:
Nem akarja hogy te használd. Az övé hagy vigye! Vegyél magadnak gépet! És lehet hogy tényleg szakítaní szeretene!
4/7 A kérdező kommentje:
:(
2015. ápr. 26. 14:58
5/7 anonim válasza:
ha nincs rá szükséged
= ha szükséged van rá, mondd meg neki, ha meg nincs, akkor hadd vigye.
6/7 anonim válasza:
Én is szeretem a saját cuccaimat a saját lakásomban tárolni. A gépet meg nem csak internettel lehet ám használni. De a legegyszerűbb valóban az, ha leülsz vele, és megbeszélitek...
7/7 A kérdező kommentje:
Rakerdezek en konkretan a dolgokra, meg parszor volt mar ilyesmi temaval kapcsolatban es akkor is az volt a vege h hulye vagyok h igy gondolom h nem szeret stb... Es azert nem is szeretnem ot a vegen mar belehajszolni a szakitasba h folyton ezt hajtogatom csak kicsit furcsanak erzem a kapcsolatunkat de lehet a sok ideeskedes miatt mind a ket reszrol...... Este ha atjon azert megkerdezem h mit gondol rolam, mert folyton kapom az ivet azzal kapcsolatban ha o itt van es veletlen megcsorren a telom, vagy ugy "szorakozzak" h ha megtudja h en kavaraszok massal v mas hoz haza kocsival ( szerenadok stb ) volt egy alkalom o nem fog utana szorakozni azt mondja h lesznek kovetkezmenyei vagy ha nem tetszik lehet menni... Es az ilye megjegyzesek miatt se erzem 100%nak a kettonk kozotti kapcsolatot mert tokre ugy jon le, mintha egy jatek v akarmi lennek h egyszer hibazok es annyi! ( nem megcsalasra gondolok mert en az elejen megmondtam neki kerekperec h megadom a tiszteletet a masiknak es szakitok mielott barmi lenne vay mar nem lenne jo... )
2015. ápr. 26. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!