Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jóképUű, szép férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképUű, szép férfiak valóban könnyebben boldogulnak a szakmai életben is?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 14:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezeket a munkakiközvetítő cégeket perelni sem lehet, mert nem lehet rájuk bizonyítani, miért nem vesznek fel, hiszen nem mondják el, hanem indok nélkül utasítanak el...
2015. ápr. 26. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem munkaközvetítő által van állásom, megírtam náluk a tesztet, sikerült, aztán értesítettek, hogy mehetek a munkahelyre is tesztet írni, az is sikerült, tehát van állásom, pedig messze nem vagyok jóképű, sőt az alsó középkategória alsó határát súrolom. Ja ,ott is csajok voltak az irodában.
2015. ápr. 26. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Én jól nézek ki, de hasznát nem láttam. Se az iskolában, se az életben. Jelenleg is munkanélküli vagyok. Ami nyugaton megbecsült munka, vagyis szakmunka, az kiesik nekem, mert nincs hozzá érzékem. Am meg önbizalmam sincs sok, inkább gátlásos vagyok.
2015. jún. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!