Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az orvosom többet érez irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvosom többet érez irántam? 37 éves csinos, olyan Horváth Éva kinézetű nő vagyok. Van egy kissebb problémám, amivel rendszeresen orvoshoz kell járnom.

Figyelt kérdés
Az orvosom jóképű,elvált férfi.Elősször még csak megölelt,majd kért hogy maradjak beszélgetni.Minnél jobban megismertük egymást annál messzebbre merészkedett.Már megis csókolt.Én meg közben beleszerettem.(nincs párom) Azt mondja szeret és akar engem.Én pedig félek,hogy csak egy vagyok neki a sok közűl.Jól gondolom,hogy ilyenek az orvosok?Érdekelne,hogy van e akivel történt már ilyesmi,és mi lett a vége?
2015. ápr. 26. 10:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A kisminkeltre,smink nélkűl. .D
2015. ápr. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!