Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látnátok egy srácot cilinderben (nem bűvész, komolyabb, nagyobb és matt) akkor emiatt egyből meglenne róla a véleményetek, vagy nem néznétek hülyének?
Lennék én,de ha magázni kezd,akkor vérig leszek sértve!
Én vagyok az idősebb,engedd meg kérlek :)
Pesti,azon belül egy egy mennyei hely.
És te,kedves Willy Wonka? :D
Bocsátassék meg nekem, de ma RMN van (Random Magázódós Nap), és ilyenkor csak emígyen tudok kommunikálni...
(ez alkalmanként igen kellemetlen, ellene tenni nem lehet)
Mintegy megválaszolva a magam által közösbe dobott kérdést:
Baranya,nyomokban Komárom-Esztergom, egy leheletnyi Baden-Wüttenberggel megkorornázva
A végén már azt hittem,hogy random eszperantó nap is lett...
Kár...
Ennyi helyen egyszerre? És hol tudod azt mondani,hogy "itthon vagyok"?
Egy két lábon járó szerencsesüti vagy! :D
Így van,de ezt nem feltétlenül kell tudnod,mármint,hogy mit tartasz annak tudat alatt.
Az otthon az,ami beugrik egy nagyon nehéz nap után,hogy "Jaj,csak legyen vége ennek,hogy oda mehessek".
(Ki a lisztkészítmény?! Gyere ki a hóra kiscsillag, majd ott sütizz le másokat! :d )
Ezek alapján bármely vízszintes felületet otthonomnak tekinthetnék :D
Pakolj fel törpe!
(Remélem tényleg nem 190 vagy :D)
Nem arra gondoltam! Hanem ahol jól érzed magad,ha behúzódhatsz,ami egy igazi menedék számodra.
Asztal alatt nem vagyok a helyzet magaslatán :P
De a boltban felérem a felső polcot!
És te? A szemöldökfa ütésállóságát teszteled, vagy próbálod elérni az asztal szélét? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!