Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek tűnik ez az alak nektek? (kép) Túl vékony?
Esetleg pont jó? Modell szakmában megállná a helyét?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis ha a családtagjaim kérdezem egyértelműen azt mondják,hogy fogpiszkáló vagyok és folyton tömnének.(igazából sokat eszek de nem tudtam eddig meghízni)
A barátaim meg persze azt mondják,amit hallani szeretnék,hogy pont jó.
Most kíváncsi vagyok a valóságra, olyanoktól akik nem ismernek és igy nem befolyásolja a válaszokat.
Mit gondoltok? (azt tudom,hogy feszesíteni még kéne)
18
Szerinte picit vékonyka vagy, de lehet hogy 1-2 év múlva megerősödsz.
A cici elsőre kicsinek tűnik, de nyilván ha megszeretnélek nem jelentene gondot.
Köszi a többi választ is:)
A modelles résszel nem foglalkoztam komolyan.Igazából azért kérdeztem meg,mert volt aki ajánlotta,hogy foglalkozhatnék vele és kíváncsi voltam tényleg jó lennék-e. De nem ez az álmom szóval emellett normális munkáért tanulok most:)
Szerintem jó, legalábbis nekem tetszik a test, de azért 4-5 kg lehet elférne még. De ismétlem! Jó, tetszik!
18/F
Attól függ milyen modell:)
Kifutómodellnek akkor vagy jó ha: Vékony vagy, karakteres az arcod és legalább 175 (azt hiszem) magas vagy.
Divatképekhez olyan modell keresnek aki nagyon nőies minden téren. Ott hátrány ha karakteres az arc és vékony a lány.
köszi a válaszokat.
Egyébként 175cm vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!