Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek tűnik ez az alak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek tűnik ez az alak nektek? (kép) Túl vékony?

Figyelt kérdés

Esetleg pont jó? Modell szakmában megállná a helyét?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis ha a családtagjaim kérdezem egyértelműen azt mondják,hogy fogpiszkáló vagyok és folyton tömnének.(igazából sokat eszek de nem tudtam eddig meghízni)

A barátaim meg persze azt mondják,amit hallani szeretnék,hogy pont jó.

Most kíváncsi vagyok a valóságra, olyanoktól akik nem ismernek és igy nem befolyásolja a válaszokat.

Mit gondoltok? (azt tudom,hogy feszesíteni még kéne)

[link]

18

2015. ápr. 25. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyem meg a kicsi szíved! :)
2015. ápr. 25. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerinte picit vékonyka vagy, de lehet hogy 1-2 év múlva megerősödsz.

A cici elsőre kicsinek tűnik, de nyilván ha megszeretnélek nem jelentene gondot.

2015. ápr. 25. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Jóféle, jóféle! :P
2015. ápr. 25. 14:44
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi a többi választ is:)

A modelles résszel nem foglalkoztam komolyan.Igazából azért kérdeztem meg,mert volt aki ajánlotta,hogy foglalkozhatnék vele és kíváncsi voltam tényleg jó lennék-e. De nem ez az álmom szóval emellett normális munkáért tanulok most:)

2015. ápr. 25. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, legalábbis nekem tetszik a test, de azért 4-5 kg lehet elférne még. De ismétlem! Jó, tetszik!

18/F

2015. ápr. 25. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen modell:)

Kifutómodellnek akkor vagy jó ha: Vékony vagy, karakteres az arcod és legalább 175 (azt hiszem) magas vagy.

Divatképekhez olyan modell keresnek aki nagyon nőies minden téren. Ott hátrány ha karakteres az arc és vékony a lány.

2015. ápr. 25. 14:47
 17/20 bandi6891 ***** válasza:
pont jó és nem a barátod vagyok,a tömést pedig utasítsd el,mi vagy te liba?Ennyire nem fogadnak el otthon(kérdőjel)
2015. ápr. 25. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Vékony vagy, de nekem nem is ez a bajom ezzel az alakkal, hanem hogy nem nőies. Olyan, mintha fából faragtak volna ki. Bocs.
2015. ápr. 25. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem modelles, szerintem nem is vagy elég magas hozzá.
2015. ápr. 25. 15:43
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Egyébként 175cm vagyok..

2015. ápr. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!