Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek tűnik ez az alak nektek? (kép) Túl vékony?
Esetleg pont jó? Modell szakmában megállná a helyét?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis ha a családtagjaim kérdezem egyértelműen azt mondják,hogy fogpiszkáló vagyok és folyton tömnének.(igazából sokat eszek de nem tudtam eddig meghízni)
A barátaim meg persze azt mondják,amit hallani szeretnék,hogy pont jó.
Most kíváncsi vagyok a valóságra, olyanoktól akik nem ismernek és igy nem befolyásolja a válaszokat.
Mit gondoltok? (azt tudom,hogy feszesíteni még kéne)
18
Ha te modellkedni akarsz, akkor most feletjsd el.
Lapos a seged, labadon is dolgozni kell. Alakodon is formalni kellene.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából én azért nem tudok magamról reális képet leszűrni,mert sok ideig bajlódtam a testemmel, laposnak találtam(mellemmel már nincs mit kezdenem) de már edzek és azon vagyok,hogy formásodjak!:)
Csinos, pont jó. Nem lenne világvége, ha mozognál valamelyik irányba pár kg-ot, tehát szerintem egészség és esztétikum szempontjából is pont jó helyen vagy.
Modellnek viszont nem jó, azok tényleg fogpiszkálók. (Már ha a hagyományos modellekre gondolunk... miért akar minden lány modell lenni?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!