Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha fiúként női parfümöt, meg túsfürdőt használok?
Én meg férfi sampont használok, hehe :D
Egyébként ha nincs erős szaga, vagy nagyon édes, akkor nem baj.. szagoltam már boltban olyan parfümöt amire azt gondoltam férfi, de nem az volt, és pasin tetszett volna az az illat..
A tusfürdő szerintem nem gáz, mert igazából a legtöbb tusfürdő gyümölcs illatú, vagy mézes tejes, szerintem tök unisexek egyébként, csak a fiúk megveszik a beillatosított fiú szagúakat ( ha ettől jobb nekik tegyék, de hatás ugyan az , az illata is megszűnik 1-1,5 órán belül , így reggelre a kutya sem fogja érezni.
A parfümöt viszont eléggé furcsállom. Mondjuk vannak unisex parfümök , amiket tökre el tudok képzelni fiúkon ( inkább rajtuk egyébként mint nőkön) de kimondottan női parfümöt? Miért nem választasz valami férfiasat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!