Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő megnéz, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő megnéz, de én utálom, mert zavarba ejtenek. Mit tegyek, hogy ne nézzenek meg? :D

Figyelt kérdés
Igen, nagyon csúnya vagyok azért néznek. :D Nem akarok nagyképűsködni, de tényleg elég szép gyerek lettem. :s
2015. ápr. 24. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne ess zavarba, vedd megtiszteltetésnek. Röviden ennyi ;))
2015. ápr. 24. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyire magabiztos vagy itt, akkor hogy tud zavarbaejteni par artatlan pillantas? Menj tovabb, nem kell veluk foglalkozni, ha nem akarsz.

Engem is zavart regebben, hogy paran eleg alaposan vegigmernek, aztan megtanultam elvezni a helyzetet.

L

2015. ápr. 24. 10:32
 3/10 anonim válasza:
idióta :)
2015. ápr. 24. 10:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Itt magabiztos vagyok, de egyébként az alaptermészetemből adódóan nem vagyok az. :/
2015. ápr. 24. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki aztán szedd fel a nőket! Örülj neki,hogy ez a legnagyobb "problémád" jelenleg az életben! -.-
2015. ápr. 24. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja aztán valójában még az anyja is csak bottal piszkálná meg a srácot! :D Szép gyerek lettél. :)
2015. ápr. 24. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Képet :D
2015. ápr. 24. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Most panaszkodni szeretnél vagy dicsekszel?
2015. ápr. 24. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:
nyugi, el fog múlni magától is
2015. ápr. 24. 12:10
 10/10 anonim válasza:

Zacskót a fejedre! (Akkor is megnéznek, de akkor nem veszed észre)

Maradj otthon! (Csak azok néznek meg, akik elmennek hozzád)

Öltözködj úgy, mint egy ízlestelen! (Nem néznek majd meg)

2015. ápr. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!