Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne nézzenek meg a lányok? Gyűlölöm!
Hetero vagyok,de tudom hogy nem vagyok jóképű ezért gyűlölöm ha megnéznek a lanyok mert nem tudom mi az oka és attól félek hogy valami furán néz ki rajtam.
Egyáltalán lanyok ti milyen jogok bamultok idegen fiúkat? Nézzétek a jó pasikat de minket,atlagosakat hagyjatok békén! Idegesítő.
18/F
jól vagy??
már ez is baj???
még ha köpnének amikor rád néznek,de így??
Nem arra várok mivel tudom hogy nem vagyok az.
A kérdés adott nincs mögöttes tartalom.
A minap láttam egy lányt a buszmegállóban akinek mindene, de szó szerint mindene tele volt sebekkel amit bőr fedett...na őt tényleg megnézték jó páran (nem tagadom, köztük én is, de pár másodperc után el is néztem mert tudtam, mennyire rossz lehet ha mindenki rajta legelteti a tekintetét és mennyire szoronghat emiatt)
Joguk(unk) pedig van, ahogy mindenkinek. Nézésszabadság van mindenhol (:D) és ez alól nem kivételek a lányok sem...elnézést...Egyébként pedig lehet csak te magyarázod be magadnak, hogy mindenki téged bámul. Az emberek unatkoznak, megnézik egymást, ez normális és nem tudsz ellene tenni semmit. :)
18/L
Én se vagyok helyes, és tudom miről beszélsz. Tényleg irritáló, ha néznek... Sokan teszik. Az első gondolatom az, hogy azért néznek mert annyira " csúnya " vagyok. És emiatt zavar.
De én tudom magamról, hogy paranoiás vagyok szal... :DD
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!