Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire az autó számít a lányoknak?
A történtet úgy kezdődik ma jött ki egy német rap zene, néztem a klippet és volt benne egy M6-os BMW. Haveromnak szóltam szüleitől kérje el mert nekik is van egy M6 cabrio. Mi elcsatangoltunk vele délután városba és szinte minden lány minket nézett. Nem mondom nem jött be. De eléggé elbizonytalanít már ez a világ hogy ez jön be nekik. Amúgy egy opel-om van na arra tudjátok ki néz, max az autómosó fiú.:)
Lányok most minden álszentség nélkül, tényleg az autóra vágytok vagy sem?
Aki felszínes és villogni akar a barátnői előtt, hogy a fószerének menő kocsija van, annak lehet, hogy fontos. De hogy esze nem sok van az ilyennek, az is biztos.
És attól, hogy egy kocsi menő, a benne ülő még lehet egy tirpák...
De egyébként mi is megnézzük a jó kocsikat, viszont ez nem azt jelenti, hogy a benne ülő pasit is.
háát, minket is mindig néznek, ha az E46-tal megyünk ki a városba..
múltkor épp városban álltunk, ismerősöm bement boltba, én addig ott nekidőltem az oldalának.. hát nem mondom, jó sok csaj szemezgetett meg vigyorgott rám, főleg az egyik, aki pár percre rá ment át a zebrán, mi meg a pirosnál álltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!