Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret szingli lenni? És miért?
Sok csaj alapvetően kapcsolatfüggő a mai világban szerintem. Sok srác is, de talán csaj arányaiban több.
Jó dolog szinglinek lenni, ha pörög az életed. Haladsz a céljaid felé nyíl egyenesen, ismerkedsz, flörtölsz, bulizol.
2 dolog miatt. Az egyik: Nyugodtan tölthetek le a telómra 3000 Neymaros képet és csorgathatom a nyálamat minden meccsen (itt zárójelben megjegyezném, hogy nem csak Ney miatt szeretem a Barcát, hanem amúgy is), és áradozhatok róla egyik barátnőmnek, hogy most éppen milyen cuki dolgot csinált vagy mondott. :D
A másik, meg hogy nem kell olyan hülyeségekre költeni, mint randi, évforduló, Valentina nap, szülinap... egy cosmó pénzt elvesz. Helyette költhetem ruhákra vagy kondira. :D (vagy most éppen telefonra gyűjtök)
17/L
Esetemben is kb hasonló mint az utolsónál. Kiegészítve azzal h tonnányi időm van magamra.
Meg egyébként nekem tényleg jó ez az állapot pedig volt már aki akart velem kapcsot de nekem nem hiányzik.
Bőven van mit csinálnom pl készülök a pszichológia szigorlatra v randik helyet per pil most ment el 15 E-em Toner-re. Egyáltalán nem unatkozom.
Nyáron pl ki kell pofozni házat meg a kertet.
Nem is tom h időben mikor tudnék ilyen randi dolgokkal foglalkozni.
Ott a föuli még a diploma munkám miatt is föhet a fejem . Ott a munkám meg az otthoni teendőim.
Plusz néha haverokkal el mek ide oda mozi bulik...
V ha olyanom van estébe menően PS-ezek.
Arról nem beszélve h mekkora öröm h senki nem zavar zuhanyzás közbe hajnalba is csinálhatok kaját.
Ha amiméket nézek senki nem néz hülyének és lehet nyugodtan Rias Gremory-s háttérképem a PC-men és a telomon is.
Ja és persze senki sem kritizál :)
26 F
"Nyugodtan tölthetek le a telómra 3000 Neymaros képet és csorgathatom a nyálamat minden meccsen"
Neked aztán remek életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!