Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szeret szingli lenni? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeret szingli lenni? És miért?

Figyelt kérdés
Kort+nemet írjatok :)
2015. ápr. 23. 14:35
1 2
 11/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Sok csaj alapvetően kapcsolatfüggő a mai világban szerintem. Sok srác is, de talán csaj arányaiban több.

Jó dolog szinglinek lenni, ha pörög az életed. Haladsz a céljaid felé nyíl egyenesen, ismerkedsz, flörtölsz, bulizol.

2015. ápr. 23. 16:47
 12/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
26 férfi.
2015. ápr. 23. 16:47
 13/17 anonim ***** válasza:

2 dolog miatt. Az egyik: Nyugodtan tölthetek le a telómra 3000 Neymaros képet és csorgathatom a nyálamat minden meccsen (itt zárójelben megjegyezném, hogy nem csak Ney miatt szeretem a Barcát, hanem amúgy is), és áradozhatok róla egyik barátnőmnek, hogy most éppen milyen cuki dolgot csinált vagy mondott. :D

A másik, meg hogy nem kell olyan hülyeségekre költeni, mint randi, évforduló, Valentina nap, szülinap... egy cosmó pénzt elvesz. Helyette költhetem ruhákra vagy kondira. :D (vagy most éppen telefonra gyűjtök)

17/L

2015. ápr. 23. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Esetemben is kb hasonló mint az utolsónál. Kiegészítve azzal h tonnányi időm van magamra.

Meg egyébként nekem tényleg jó ez az állapot pedig volt már aki akart velem kapcsot de nekem nem hiányzik.

Bőven van mit csinálnom pl készülök a pszichológia szigorlatra v randik helyet per pil most ment el 15 E-em Toner-re. Egyáltalán nem unatkozom.

Nyáron pl ki kell pofozni házat meg a kertet.

Nem is tom h időben mikor tudnék ilyen randi dolgokkal foglalkozni.

Ott a föuli még a diploma munkám miatt is föhet a fejem . Ott a munkám meg az otthoni teendőim.

Plusz néha haverokkal el mek ide oda mozi bulik...

V ha olyanom van estébe menően PS-ezek.

Arról nem beszélve h mekkora öröm h senki nem zavar zuhanyzás közbe hajnalba is csinálhatok kaját.

Ha amiméket nézek senki nem néz hülyének és lehet nyugodtan Rias Gremory-s háttérképem a PC-men és a telomon is.

Ja és persze senki sem kritizál :)

26 F

2015. ápr. 24. 18:11
 15/17 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
8%

"Nyugodtan tölthetek le a telómra 3000 Neymaros képet és csorgathatom a nyálamat minden meccsen"

Neked aztán remek életed lehet.

2015. ápr. 25. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha neki megfelel mi közöd hozzá, más se szól bele a tiédbe.
2015. ápr. 25. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
#15: Nem értem, mit szólsz bele az életembe. Nekem ez így tökéletesen megfelel. Sajnálom azokat, akik nem ismerik Neyt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára, annyira édes. :) Pont ezért van "remek" életem (más szempontból annyira nem), mert ha szomorú vagyok, csak ránézek egy fotójára, vagy megnézek egy éneklős videót, esetleg olvasok tőle cuki, vicces mondatokat, és máris sokkal jobban érzem magam. Sajnálom azokat, akiknek ez kimaradt az életükből (nem csak Neymarral, akárki más sztárral kapcsolatban).
2015. ápr. 25. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!