Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak úgy siman minden ok nélkül kisétál az életünkből. Csak csendesen, vita és harag nélkül. Van rá esely, hogy egyszer újból visszatér? :c
nem tudom az okát.. minden rendben volt.. csak egy döntèst hozott ,hogy nem akar velem beszèlni ès ennyi.(fiú az illető ès szeretem.)
19/l
tudja. es valoszinu ,h errol van szo..
de remenykedem,h hianyzom neki.. jopar evig szenvedtunk' egymassal.:)
Olyan nem létezik, hogy valaki "minden ok nélkül kisétál" az életünkből. Azt történt, hogy kisétált az életedből úgy, hogy valamiért nem akarta elmondani neked az okát, te pedig nem jöttél rá magadtól.
Ha nem volt kölcsönös a vonzalom a részéről, akkor szerintem is lehet, hogy épp így akarja megkönnyíteni neked, hogy elfogadd, hogy ti nem lesztek együtt, továbblépj, és ismerkedj másokkal.
Igérgetni azt aztán tud mindegyik!
Mondd meg neki, hogy legalább annyi gerinc lehetne benne, hogy megmondja az okát, miért akar ennyi idő után lelépni?Jogod van megtudni.
Aztán már jobban tudnál következtetni, van-e esély hogy visszatérjen.Lehet, hogy csak rossz hangulatban volt...
Természetesen előfordulhat elvileg, hogy folytatjátok, újrakezditek, visszamegy hozzád.Sok ilyet láttam már, hogy többször kezdték újra.Olyanok is vannak, akik elválnak, aztán később újra házasodnak.Ez mind a jövő zenéje, sose lehet tudni...Bár én nem hiszek az ilyen újrakezdett kapcsolatokban, mert az ember alaptermészete nem változik.Ami most hiba, ami most aláásta a kapcsolatot, az később is ott lesz valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!