Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, milyen számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen számotokra egy megunhatatlan nő?

Figyelt kérdés
Talán olyan, aki vezető típus, okos, titokzatos, önmegvalósításáért küzdő? Ugyan mi öröm van, egy olyan nőben, aki tőletek vár irányítást, nincs egyénisége, érdektelen, mos, főz, gyereket nevel stb, és mindenre rábólint.

2015. ápr. 22. 12:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
#10-ben nem tévedsz, így van. De ez lehetett volna egy külön kérdés, mert a feltett kérdés problámáját lényegében még csak nem is súrolja.
2015. ápr. 22. 12:41
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen nem létezik, minden nőt meg lehet unni...
2015. ápr. 22. 12:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan az a baj, hogy a megunhatatlan jelzóben egy jövőbeni feltételezés is van és mint tudjuk jövőbe senki és semmi nem lát pontosan.
2015. ápr. 22. 13:00
 14/23 Kései Sirató ***** válasza:
15%

Szexi és szép, magas, hosszú combú és vezető típus, igen és érzéki, és tele van ötletekkel és imád utazni és fiatalabb , mint én legalább 10 évvel.

Az mindegy, hogy tud-e főzni.

A gyerekekeit imádja.

2015. ápr. 22. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom számomra megúnhatatlan. Önmegvalósító, tanult, diplomás és talpraesett, tud élni.

Viszont nem titokzatos. A titokzatosság számomra abszolút nem pozitív dolog, kicsit hátsó szándákot érzek benne.

Az a fura , hogy 2 típust sorolsz fel, holott a nők nagyon sokfélék. Miért ne lehetne egyénisége annak, aki gyereket nevel? Érdektelen alatt azt érted, hogy közönyös? Egy vezető is lehet közönyös..

2015. ápr. 22. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:
36%

Az Ő temperamentuma mellett nem unatkoznék, nagyon szeretem a stílusát:

[link]

2015. ápr. 22. 20:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Két szélsőséges típusú nőt hoztam fel, pedig észre sem vettem. Úgy tűnik, lenézem azokat a nőket, akik csak a családjuknak élnek. Lehet hogy, a családjának élő nőnek is van egyénisége, de mit nyer vele ha nem érvényesíti.
2015. ápr. 23. 12:42
 18/23 anonim ***** válasza:

" a családjának élő nőnek is van egyénisége, de mit nyer vele ha nem érvényesíti."

- miért gondolod, hogy nem "érvényesíti"?

mit jelent az kifejezés?

"Csak" szeretettel neveli a gyerekeit, "csak" szeretettel odaadó figyelemmel fordul a férjéhez, "csak" gondosan végzi a feladatait.

Igen, ezért nem jár elismerés, díjazás. De ezt tönkre is tenné, valamilyen ellenszolgáltatás, díjazás reménye. Ezt hívják úgy: nemes alázattal él. A kifejezést nem szokták érteni ma, vagy még inkább félreérteni szokták. Segítő, hogy a megalázkodás az alázat megromlott formája, és noha nagyon rossz, ma sokszor a világ díjazza valamilyen formában.

2015. ápr. 23. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. Nincs bennem semmi alázatosság. Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt számomra.
2015. ápr. 23. 13:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Illetve ha van is, nem tartom célravezetőnek, ezért elvetem...
2015. ápr. 23. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!