Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most nem értem, miért "jött" vissza?
Tehát hol kezdjem, az egész sztori elég hosszú... anno összeismerkedtem egy lánnyal egy társkeresőn. Aztán nem jött össsze a dolog, mert nem jött össze, eltelt kb fél év, aztán megint keresztezte az utunk egymásét... aztán ez elég rövid ideig tartott, aztán megint , majd megint szünet, aztán megint visszakéreckedett, de ennek is az lett a vége, hogy inkább ne beszéljünk , ez az állapot tartott egy hónapig, de most megint két három hete vége a mosolyszünetnek.
Hozzátenném, ő keresett engem. Szóvá is tettem, hogy azt mondta inkább ne beszéljünk, és hogy miért van ez most mégis... mert hát ugye én nem fogok barátként tekinteni rá. Tudja, meg engem akarna utolsónak megbántani, de ő nem tud olyan gyorsan haladni mint én... (hozzátenném, állítólag eléggé kiszúrtak vele ilyen téren , szóval so so megértem, na de ez azért hol gyors?)illetve szerinte nem is csak barátok voltunk !!!!!!!!
Akármi legyek ha ezt értem, na de kapott egy utolsó esélyt. Ellenben az én véleményem szerint, ha akarna valamit már lenne valami.
De ti hátha máshogy látjátok.
Most jelenleg ott állunk hogy majd nálam filmezünk (amit ő akart) - egy pár randin túl vagyunk már összességében véve -
25F
A tipikus az szokott lenni, hogy csajok online társkeresőkön könnyen találnak náluk lényegesen jobb minőségű férfiakat is, de az ilyenek jellemzően csak könnyed kapcsolatot akarnak velük.
Aztán miután pofára ejti őket pár "álompasi" akikkel, gyorsan ágyba bújtak, ráébrednek arra, hogy az előzőkhöz képest szolidabb srác tudná őket csak hosszabb távon is megbecsülni.
Viszont ilyentől már elvárják, hogy jobban pedálozzon értük, örüljön hogy esélyt kap, tesztelik a kitartását (könnyen, mert az ilyet nem érzik annyira szívdöglesztőnek), mert ha ilyen srác hosszabb távon is megbecsüli őket, akkor az összességében jó kompromisszum nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!