Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elment és 5 napja vissza sem jött?
5 nappal ezelőtt nem tudtam ebédet főzni mert nem volt otthon hozzávaló, megkértem menjen el, de azt mondta fáradt mert már 10 napja zsinorban dolgozik, van egy 3 meg egy 4 éves gyermekünk, majd rendelt 2 pizzát, egyiket odaadta a gyerekeknek meg nekem, a másikkal meg leült a net elé és ott bezabálta miközben játszott.
A gyerekek többszőr is odamentek hozzá, hogy foglalkozzon velük játszon velük egyebek majd leültette őket a tv elé h nézzenek mesét mert ő most fáradt hagyják békén.
Bármit mondtam nem tett semmit. Maj egyszer csak felállt a gép melől és azt mondta h elb*acta az életét, nem kellett volna se gyereket csinálnia se feleségül vennie, majd itthon hagyta a telefonját csak a tárcáját vitte el és eltünt. Azóta semmi hír róla, voltam szüleinél, hívtam a barátait, hívtam saját szüleimet de sehol nincs.
Mit tudok még tenni?
Sikerült elüldöznöd a férjedet. Ha te 10 napig zsinorban dolgoznál nem vágynál egy kis magányságra? Te pedig nem engedted pihenni.
Elszakadt a cérna nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!