Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy végre békén hagyon? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. KB 1 éve szerelmes belém az osztály társam. Először cukinak tartottam pl: Valentin napra hozott nekem

egy plüss macit. De már kezd nála beteges lenni. Folyton a hajam piszkálja és azt mondogatja: Milyen szép szőke és fényes a hajam. Ha rá szólok annál jobban csinálja. A cipőmet elvette és fel is vette, hát igen utána dobtam is ki. Igazából nem a legcsúnyább, de én 165cm vagyok ő 158-159cm. És nekem már ez alapból elég ahhoz hogy ne járják vele. De amiket csinál ha valaki beszól neki el kezd magába motyogni. Volt egy fiú aki tetszett oda mentem hozzá beszélgetni és ő ezt észre vette és oda jött mondva: neked komolyan az ilyen srácok jönnek be. Na igen a fiú azóta sem szól hozzám. Annyira ki borított azt akarom hogy békén hagyon. Mit csináljak??

2015. ápr. 21. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Esküszöm nem értem mit írtál le, nem a helyesírásod miatt ami amúgy néhol hibás. Hanem a fogalmazásoddal van baj.
2015. ápr. 21. 14:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi telefonnal írtam és néha át írja.
2015. ápr. 21. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
mai elcseszsett fiatalok :D
2015. ápr. 21. 14:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ ;)
2015. ápr. 21. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Kicsit sajnálom szegényt,de meg tudlak érteni.Ha kicsit a talpadra állsz és határozottan visszautasítod,észbe fog kapni:)
2015. ápr. 21. 15:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az nem igazán szeretném megbántani. De nem fogom sokáig bírni. Egyszer kérdezte tőlem hogy: tetszek-e neked?? Én mondtam neki hogy nem akarom megbántani de nekem nem tetszik.
2015. ápr. 21. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Kicsit bizarr a srác, mert részemről ijesztően lányos a viselkedése (inkább egy barátnőéhez hasonlatos: piszkálódások, önértékelési visszajelzések, stb...) Szerintem ne úgy kezeld őt mint aki szerelmes beléd, hanem mint egy érzelmi fogyatékost.

Miket szokott motyogni? A közelében szoktál állni olyankor? Mert valszeg azok is neked szólnak.

2015. ápr. 21. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó fej vagy hogy nem akarod megbántani, de ha máshogy nem hagyja abba akkor muszáj lesz. Nézz a szemébe és határozott hangon mondd meg neki hogy "Bocs de nem tetszel, légyszi szállj le rólam és keress magadnak más csajt."
2015. ápr. 21. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló: őszintén nem tudom miket motyog össze. Nagyon halkan és furcsán mondja. Az egyik "haverom" mellet ül és azt mondja hogy nem lehet tőle még lenni. Folyton beszél de nem lehet érteni mit. Olyan mint ha hangosan gonfolkodna.
2015. ápr. 21. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:
8. Válaszoló: már próbáltam neki mondani hogy nekem nem az esetem de akkor is. Olyan mint ha tudná de nem hinné el.
2015. ápr. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!