Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,már majdnem 16(2 hónap múlva),és az eggyik ismerősünk belém szeretett.kezet csókolt,meg minden,és mindig a házassággal viccelődik. ő 31 éves,és amióta kezet csókolt(csak ketten voltunk ott,mert a szüleim nem voltak otthon,és feljött,és ugye nem mondhattam azt neki h tűnny el innen!),pedig megtettem vna. nem történt több,semmi,de amióta ez történt velem,nem igazán bírok ránézni,és hogyha megszólit egy kicsit idősebb férfi vagy fiú,rám tör ez az érzés,és sírni tudnék a félelemtől. nem tudom hogy így hogy lesz majd valaha kapcsolatom. a szüleim nem tudnak róla. néha(főleg elalvás előtt!),néha látom a képet,a jelenetet,és mindig felriadok.mit tegyek?
2010. febr. 21. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon,nagyon nem értelek. Ő csak viccelt,nem kell komolyan venni. Am én örültem volna neki,meg rákérdeztem volna,hogy hányan lesznek majd az esküvőnkön...
2010. febr. 21. 12:03
 2/10 A kérdező kommentje:
komolyan gondolta. és az a legrosszab,hogy enm riad vissza az alkoholtól.ráadásul még fogdosott is.
2010. febr. 21. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy szólj a szüleidnek, de gondolom, ha lehetne, már szóltál volna...

Egyáltalán nem csoda, hogy rosszul vagy a gondolattól, engem is taszítanak a 30 feletti pasik, pedig én 19 vagyok. Sztem ne aggódj, mert egy veled egykorú fiúval biztos menni fog a kapcsolat. Azt a pasit meg kerüld el!

2010. febr. 21. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Akár tetszik, akár nem, ha eldurvul a helyzet, szólnod kell a szüleidnek. És nem ijesztgetni akarlak, de mindenképpen vigyázz vele, a fene tudja, mire képes, ha mondjuk kicsit be van piálva és rájön a kangörcs. Bízz benne, hogy lassan békén hagy, de ha nem, akkor lépni kell, mert nehogy meg legyél erőszakolva, vagy valami még rosszabb...
2010. febr. 21. 14:00
 5/10 A kérdező kommentje:
írtam neki egy durva lekoptató sms-t,de nem tágít. ráadásul még azt is mondta hogy feleségül vesz,meg a gyerekek,stb...meg arról a bizonyosról beszél:S:'(
2010. febr. 22. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, akkor szerintem szólj a szüleidnek és a faszit meg messze kerüld el. És állandóan légy résen, nem követ-e valahová, nem figyel-e, nem járkál-e utánad. Nem lennék a helyedben, remélem, hogy megoldódik a problémád.
2010. febr. 22. 15:21
 7/10 A kérdező kommentje:
nem,nem követ engem,csak ha ott vagyunk náluk,mindig mondja nekem,hogy majd hív,meg üzen,meg minden. amúgy az a szerencse,hogy megy ki néha külföldre,mert oda köti a munkája. okozott nekem nagyon sok kellemetlen napot. ráadásul a melleimet is nézi,pedig még kiskorú vagyok.
2010. febr. 22. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Az maga, hogy a melleidet megnézi, még nem katasztrófa, persze az már gyanús, vagy idegesítő, ha állandóan bámulja, de bajod ebből még nem lesz. Mondom, bajod abból lehet, ha úgy dönt, hogy nem tágít, vagy ha úgy gondolja, hogy ha az övé nem lehetsz, akkor másé se legyél. Komolyan nem megrémíteni akarlak, de az ilyenekkel nagyon kell vigyázni.
2010. febr. 22. 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:
hát mikor mondtam hogy a sulidiscoban odajött egy nagyon helyes fiú,hogy megyünk e táncolni,és igent mondtam,olyan furcsa lett.mintha nem teccet van neki,hogy én mással táncoltam,pedig a srácot már több mint 6 éve(már majdnem 7 éve) ismerem,és mikor mondtam anyujának,h mivolt a sulidiscoban,akk a 31 férfi,olyan furcsa lett. hát elég soxor nézi,és mikor meglát,megáll,és bámul:@
2010. febr. 23. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
31 éves férfi*
2010. febr. 23. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!