Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hétvégén Budapesten (VII....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén Budapesten (VII. ker) hova tudok nőgyógyászhoz menni? (fontos, lent)

Figyelt kérdés

pénteken voltam dokinál, de akkor nem vizsgált meg (tablettát írattam fel, de mondtam neki, hogy mintha több folyásom lenne mint általában plusz fehérebb is) és nem vizsgált meg..

most viszont elkezdett viszketni is :S de nem biztos hogy tudok holnapig várni, mert megfog jönni :S

szóval a kérdésem az lenne, hogy ma Budapesten VII. kerületbe vagy közel itt hol tudnék dokihoz menni?

köszi a válaszokat :)

2010. febr. 21. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi maradt benned édes szívem, amiről nem tudsz?

Tudnám javasolni a google.hu oldalt, ahol biztosan találsz megoldást a problémádra!

2010. febr. 27. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!