Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg olyan sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg olyan sokat számít a jól öltözöttség?

Figyelt kérdés

Én nagyon takarékos vagyok és sokat spórolok mindenen,mert szegények voltunk kiskoromban és csak középsuli végén tudtunk kilábalni ebből nagy szerencsével és sok munkával.

Addig suli mellett folyamatosan dolgoztam napszámban,hogy egyáltalán enni tudjunk és az egyetemet is úgy végzem most ,hogy sokat dolgozok mellette.Tehát ebből a korszakból maradt meg az,hogy gyakorlatilag minden spórolok és nagyon nehezen adom ki a pénzemet bmire is.

2015. ápr. 20. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

tényleg számít. öltözködhetsz a kínaiból vagy a turkálóból (nekem is onnan vannak a legjobb cuccaim), teszkóból vagy más áruházból. ne nézzen ki agyonhasználtnak, és legyen jellege, tartása. ennyi a lényeg.

figyeld meg, hogy milyen színek állnak jól, hogy a mintás a jobb vagy az egyszínű, és hogy mit mivel hordasz.

szerintem a túlkészülés visszafele sül el, én nem kezdenék a bőrcipős kommentelővel. szóval mellőzd a nagyon beállított hajat, a nyakkendőt-mellényt, erős parfümöt, meg a művészesen nyakba kanyarintott kendőt. ezek b uzisak. a természetesség előnyösebb.

2015. máj. 14. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Igen, szamit. En eleg draga cuccokban jarok, a lanyok eszre is veszik. De a normalisabbak nem azon gondolkoznak, hogy mennyi penzem lehet, hanem azon, hogy izlesem lehet az oltozkodeshez. Ezaltal ismerkedesnel egyszerubb a dolgom, mint egy kinott macko melegitoben.. Egyebkent nem kell olyan rengeteget kolteni a ruhakra, ha normalisan akarsz kinezni. Menj gyakran ruhaboltokba csak ugy szetnezni. Elofordulnak olcsobb cuccok is, gyakran tenyleg nem penz kerdese. Pl., bershka-ban, pull&bear-ben vannak 1200 ft-os polok is, es jo minoseguek. Ha szinben is eltalalod, meg jol is all. Cipokben meg elofordulnak 3-4 ezres magassagokban. Ezeknel olcsobban tenyleg csak a kinaiaknal tudsz venni. Ha ezt nem engedheted meg magadnak, akk sajna nem tudok segiteni.
2015. máj. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!