Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg olyan sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg olyan sokat számít a jól öltözöttség?

Figyelt kérdés

Én nagyon takarékos vagyok és sokat spórolok mindenen,mert szegények voltunk kiskoromban és csak középsuli végén tudtunk kilábalni ebből nagy szerencsével és sok munkával.

Addig suli mellett folyamatosan dolgoztam napszámban,hogy egyáltalán enni tudjunk és az egyetemet is úgy végzem most ,hogy sokat dolgozok mellette.Tehát ebből a korszakból maradt meg az,hogy gyakorlatilag minden spórolok és nagyon nehezen adom ki a pénzemet bmire is.

2015. ápr. 20. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem lany vagyok de remelem nem banod ha valaszolok.

Napkozben borcipo,farmer,ing,zakoban vagyok..kb. napi 5-10 "ajanlatot" kapok a noi nemtol.

Estenkent leszaladva boltba vagy edzeni vagy ha esetleg otthon vagyok es atrohanok barhova jatszosban...messze nemugy neznek ram :) (ilyenkor is kacsintgatnak de messze nem ugy :D )

Szamit az oltozek ez nem kerdes ;)

2015. ápr. 20. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Első benyomásnak igen sokat nyom altba ,hogyan néz ki mit sugároz az egyénisége az embernek,közeli barátok rokonok persze hogy azt mondják nem számít mert a beslő értékeid miatt vagy fontos számukra.N
2015. ápr. 20. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
számít
2015. ápr. 20. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
A lányoknak csak a külső számít, más egyáltalán nem.
2015. ápr. 20. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

4-es primitív szerencsétlen

a belső is számít, a hozzáállás is, persze az is, hogy mennyire smucig

a jól öltözött meg a takarékos akár fedheti is egymást, de egy szandál-zokni-melegítőnek mindenképp nemet mondok

24L

2015. ápr. 20. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
A nőknek nem a ruhád számít hanem a pénzed, meg az, hogy lehessen veled villogni. Nyílván ha több százezer forint a cucc, ami rajtad van, akkor jobban fognak érdeklődni, mintha csak 30 ezer lenne.
2015. ápr. 20. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 21. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem az kell, hogy tízezres ingeket hord, hanem hogy ne szakadtan, slamposan öltözködj, hanem adj magadra.
2015. máj. 14. 16:58
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mióta Giorgio Armani ingeket hordok minden nap más csajjal "fekszem" ... Kis buták...
2015. máj. 14. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:

A legjobb a szolíd elegancia!

A ruha teszi az embert!

2015. máj. 14. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!