Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátomra mindenki mondja, hogy csúnya (? )
Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyunk mindenkitől ezt hallom,nagyon zavaró már,mondjak azt is,hogy nem illünk össze. A barátom mondta,hogy Őt az zavarja inkább,hogy én ezzel foglalkozok és nem szeretem eléggé,de csak annyira lehangol minden nap masok véleménye,hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni. Mit tegyek?2015. ápr. 20. 17:10
11/13 anonim válasza:
A barátodnak igaza van.. .többet folgalkozol a külvilággal, mitn a kapcsolatotokkal... akkor meg nem csoda, hogy iylen hülyeségeket hallasz... figyelj, Te fogod a farkát szopni nem mások és ha neked megfelel (mert összejöttetek) akkor nem mindegy, hogy más mit gondol... :)
Amugy multkor majdnem kiröhögtem egyik lányt, egy ilyen hambit zabáló tehén leült mögém és leekzdte ecsetelni hogy ő ennek meg ennek a lánynak a pasijára rá se nézne olyan ocsmányak...
megejgyzem a lány volt 16 ves és a méretes valagával két ülést foglalt a buszon... :D
12/13 anonim válasza:
Az ilyen embereket de tudom sajnálni, akit mások "véleménye" bármilyen szinten is befolyásol vagy érdekel...
13/13 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy ellenben ő napi ötször úgy kielégít, hogy percekig csak feszülsz. Egyből ellaposodnak a pofák, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!