Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő ajándékot kap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ajándékot kap a partnerétől akkor minek örülne igazán?

Figyelt kérdés
Írjátok le azokat a vágyaitokat is amik nem sablonosak. Természetesen lehet szexuális vonatkozása is.
2010. febr. 21. 10:06
 1/9 anonim válasza:

Valami szexi hálóruci. :P

18/L

2010. febr. 21. 10:08
 2/9 anonim válasza:
47%

Vibrátor

Szadó cucc

sokkoló

2010. febr. 21. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jelenleg egy szép fűzőnek örülnék:D 17L
2010. febr. 21. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
én olyasminek örülnék, ami igazán személyes. innentől kezdve mindegy, hogy vásárolt, készjtett, szexuális vagy romantikus. mutassa azt, hogy a partnerem ismer engem és figyel az igényeimre.
2010. febr. 21. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ékszert szoktam kapni a páromtól, ezzel nem lehet mellélőni és ennek örülök legjobban. Egy szép karóra, aranygyűrű, aranylánc, karlánc, bokalánc, ha a lánynak van piercingje , akkor az is nagyon jó.
2010. febr. 21. 10:16
 6/9 anonim válasza:
Vibrátor, azzal a céllal, hogy ha nem vagy vele, legyen mivel játszania :P
2010. febr. 21. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
én szexi fehérneműnek örülnék de ez necces mert lehet hogy nagyon szarul választanál. én örülnék olyan virágnak ami nem rózsa, például tulipán vagy liliom, nekem az a kedvencem. ékszernek, ezüst arany mindegy, parfüm, az megint csak necces ha nem a jól bevált illatot veszed. ezek ugyan sablonosak de örömet okoznak. ha intellektuális akkor vehetsz neki könyvet, amiről esetleg tudod hogy elolvasná. csoki, azt mindenki szereti, ékszerdoboz, karóra, ha jól el vagy eresztve akkor valami elektromos kütyü amilye nincs, azt nem írtad milyen árkategóriában gondolkodsz.
2010. febr. 21. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy napnak örülnék, amikor nem kell menni dolgoznia, vagy nekem nem kell mennem dolgozni.24 olyan órát, amibe belefér egy séta, egy beszélgetás, egy kis zenehallgatás, együtt főzés.Hétköznapi dolgok. De szinte kivitelezhetetlen.
2010. febr. 21. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Én minden ajándéknak örülök, persze a sablonoknak azért kevésbé, de a szándék a lényeg (pl fényképes kispárna). Ha valami után epekedek, akkor azt a párom is tudja általában, és néha néha bizony előáll vele. Az ilyenektől kitudnék ugrani a bőrömből! :) Persze itt nem drága ajándékokra kell gondolni, csak apróságokra! :)

Múltkor pl egy bilincs volt a meglepetésem, annak is nagyon örültem, de egy szexi fehérneműnek is bármikor! :) Ha tudod, hogy milyen a párod ízlése illetve mérete, szerintem simán vásárolhatsz neki, esetleg egy-egy olyan pillanatban mutathatsz neki neten képeket is, hogy ebben eltudnád képzelni blabla... így megtudod hogy neki mik azok amik tetszenek, és mik azok amik már erősek lennének, vagy amit nem szívesen húzna fel.

Párom néha előáll egy-egy ötlettel, hogy irány vacsorázni, vagy hogy menjünk el egy wellness fürdőbe pihenni egy napra... Ezeknek mindig nagyon nagyon örülök!

Persze parfümnek is, ékszernek is... Mert ezek is olyanok, hogy ismernie kell az ízlésemet ahhoz hogy olyat válasszon, ami nekem tetszhet! :) 20/L

2010. febr. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!