Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha vonzódom egy drogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha vonzódom egy drogos fiúhoz?

Figyelt kérdés
Inkább már férfi, ő 28 én meg 20.

2015. ápr. 20. 15:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
...alternatíva kell, h az élet önmagában sokszor nehéz ugyan, de sokszor meg gyönyörű is. Mellette kell lenned. Én láttam már nagyon leépült anyagos gyerekeket, több meg is halt. Ezt kell tudatni.
2015. ápr. 20. 16:21
 22/22 anonim válasza:
Nincs abból baj, ameddig tudod, hogy melyik oldalon állsz.Jó ha a drogos mellett áll egy jó barát, de ne felejtsd el, hogy az ő igazi barátja a szer, és leszokni csak szakember segítségével tud.Vonzódj hozzá, legyél akár a társa is, de ne csak szánalomból, mert az senkinek sem jó.
2015. ápr. 21. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!