Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha vonzódom egy drogos fiúhoz?
Figyelt kérdés
Inkább már férfi, ő 28 én meg 20.2015. ápr. 20. 15:55
11/22 A kérdező kommentje:
crack
2015. ápr. 20. 16:08
12/22 anonim válasza:
Az már kemény. Mivel rendkívül erős pszichikai függőséget okoz, csak intézetben tudják "levenni róla". De magától senki sem fekszik be, csak ha már tényleg kezdi megunni/megutálni magát.
13/22 anonim válasza:
Nekem nem baj, de a gyerekednek eléggé az lesz, ha ilyen apával kell felnőnie.
Azt írtad, felelősségteljes és szorgalmas lány vagy. Csak azért, mert mások iránt előjön a védelmező ösztönöd, ne tedd tönkre a saját életed. Egy folyton visszaeső drogos nem valószínű, hogy valaha is megváltozik. A szeretet mellett muszáj, hogy reálisan is lásd a dolgokat. Inkább keress valami korodbeli, szintén egyetemista srácot, mert ezzel a férfivel nagyon megjárhatod és tönkreteheti jópár éved. Vigyázz magadra.
14/22 anonim válasza:
#11: Ennek nem lesz vége...de úgy látom te meg nem akarod elhagyni igazán. De majd idővel belátod jobb lenne (csak akkor már sok idő eltelik). Te döntésed de a helyedben lépnék túl, ketyeg a fiatalságod...
15/22 A kérdező kommentje:
De ő be fog feküdni, már beszéltünk erről, csak nehéz.:/
2015. ápr. 20. 16:12
16/22 anonim válasza:
#15: Figyelj, elhiszed ezeket hogy leszokik meg befekszik meg még ha talán azt mondja lehozza neked a holdat is. És a tettek?! Egy masszív drogfüggővel vagy együtt! Hagyd el aztán mond neki amikor befejezi ezt és leszokik összejöttök. De úgy sem fog leszokni...
17/22 anonim válasza:
azonnal be kell feküdni és komolyan részt venni a terápiás foglalkozásokon. Az a baj a legtöbb serkentővel, h a flash beütése után van egy ilyen "mindenki elhúzhat a g___be+ érzés. Én mondjuk speciel ezt nem próbáltam.
18/22 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy a függő mindenkit tönkretesz a környezetében, ha vele maradsz, abba bele is törődhetsz, hogy nem fogsz tudni spórolni és gyűjteni a jövődre, mert minden pénzed el fogja venni, hogy droghoz jusson.
19/22 anonim válasza:
"Be fog feküdni"...aha...28 éves, eddig miért nem tette meg? És mi fog változni a jövőben, hogy olyan biztos vagy benne, hogy be fog feküdni. Az ilyenek nem változnak meg.
20/22 anonim válasza:
Én kérdeztem, mit használ, ill. h feküdjön be rehab-ra. Amit itt leírnak, sokszor puszta közhely. Le lehet jönni róla, csak iszonyatos akaraterő kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!