Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakinek az a nőiessége, hogy jól öltözködik, divatosan?

Figyelt kérdés

Saját barátnőm azt mondta,hogy én nem vagyok egy nőies: nincs nagy fenekem,combom,csípőm,mellem .. hanem nekem a nőiességem az öltözködésem.

19 éves lány vagyok, 168cm, 50kg.

Én pontosan tudom,hogy nincsenek extra méreteim,de próbálom magam elfogadni úgy ,ahogy vagyok,és azt gondolom,h nem vagyok az a lapos sem,a derekam nincs egyben a csípőmmel .

Magyarán akkor a barátnőm ezt úgy érthette,hogy az alakom nem nőies.

Ahhoz,hogy egy ruha jól mutasson,ahhoz kell az,hogy az ember rendben legyen kb , nem?

Mert nekem a két állítás ellentmondó.

A ruházkodásom nőiesnek tartja nőies alak nélkül...ha összerakom.

tudom,szomorú,hogy két barátnő ilyenen témázik. én nem tennék ilyet vele ,úgy látszik félreismertem.

Annyit még hozzátennék,hogy ő az az alkat,amit ő nőiesnek talál, én is annak találom. Nagy mell,nagy fenék,....nagy comb,nagyobb has.. de ezeken dolgozik .

2015. ápr. 19. 13:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

persze,hogy a fiúknak ,még szép ! :). és kapok is pozitív visszajelzéseket .

de a számomra fontos emberek véleménye hatással van rám...és nem tudom figyelmen kívül hagyni.

2015. ápr. 19. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Pedig jobban tennéd, ha azért figyelmen kívül hagynád, mert olyan nincs, hogy mindenkinek megfelelj! Inkább csak saját magadnak akarj megfelelni!

És látod, itt jön az ellentét: a pasik szerint jó a visszajelzés, a barátnőd szerint meg nem!

Nos, akkor érdemes-e odafigyelni mindenki véleményére?

És a fő kérdés: te hogyan látod magad?

2015. ápr. 19. 14:03
 13/17 Költőnő? ***** válasza:

a nőiesség belülről jön, kisugárzás formájában. Aki nőies nő, az az egy krumpliszsákban is, aki pedig nem az; öltözködhet akárhogyan.

Sztem.

2015. ápr. 19. 14:04
 14/17 A kérdező kommentje:
igyekszem elfogadni magam, néha arányosnak is látom magam, de tényleg nagyon hülyén kezelem mások véleményét erről a témáról..mert nagyon elgondolkodok rajta,és igazad van , nem lehet mindenkinek megfelelni.
2015. ápr. 19. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Hasonló alkatú, mint te, de "nőisen" (inkább lányosan, mert fiatalabb vagyok) öltözködöm. :) Szoknya minden mennyiségben, nyáron szandál, balerina, kiegészítők... Szerintem azért sokat dob az emberen a ruha.
2015. ápr. 19. 14:20
 16/17 A kérdező kommentje:
szoknyát én is gyakran hordok ,meg egyberuhákat.
2015. ápr. 19. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy fiúsabb alkatú lány is nézhet ki nőiesen, ha úgy öltözik fel. Nézd meg Keira Knightley-t, Emma Watsont, Natalie Portmant. Egyik sem az a tipikus bögyös-faros nő, mégis mind csinos, nőies és nagyon sok férfi odavan értük. Az interneten millió cikk van gazdagon illusztrálva arról, hogyan öltözzön egy fiúsabb alkatú lány, ha nőies akar lenni. Nézz meg párat. Amúgy meg a "nőies alak" és a "szép nő" nem feltétlenül járnak kéz a kézben.
2015. ápr. 20. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!