Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakinek az a nőiessége, hogy jól öltözködik, divatosan?
Saját barátnőm azt mondta,hogy én nem vagyok egy nőies: nincs nagy fenekem,combom,csípőm,mellem .. hanem nekem a nőiességem az öltözködésem.
19 éves lány vagyok, 168cm, 50kg.
Én pontosan tudom,hogy nincsenek extra méreteim,de próbálom magam elfogadni úgy ,ahogy vagyok,és azt gondolom,h nem vagyok az a lapos sem,a derekam nincs egyben a csípőmmel .
Magyarán akkor a barátnőm ezt úgy érthette,hogy az alakom nem nőies.
Ahhoz,hogy egy ruha jól mutasson,ahhoz kell az,hogy az ember rendben legyen kb , nem?
Mert nekem a két állítás ellentmondó.
A ruházkodásom nőiesnek tartja nőies alak nélkül...ha összerakom.
tudom,szomorú,hogy két barátnő ilyenen témázik. én nem tennék ilyet vele ,úgy látszik félreismertem.
Annyit még hozzátennék,hogy ő az az alkat,amit ő nőiesnek talál, én is annak találom. Nagy mell,nagy fenék,....nagy comb,nagyobb has.. de ezeken dolgozik .
Hát egy bő polót farmerral elég nehéz nőiesen viselni....
Fontos a ruházkodás.... csak tudnod kell mi áll jól neked és tudnod kell viselni is.
esetleg,aki szeretne véleményt alkotni, küldök képet az alakomról.(privátban írj)
tényleg nem tudom már...
úgy látszik,nem sikerült jól megfogalmaznom a kérdésem.
szóval,szerinte nincs nőies alakom,de a ruházkodásom nőiesnek találja .
pl ha felveszek egy egyberuhát,akkor azt nőiesnek találja ,de hogyan ,ha az alakomat meg nem ?
Szerintem meg ne is foglalkozz vele! Hagyj mondjon, amit akar.
Mondhatta volna inkább azt helyette, hogy gyere menjünk együtt futni egy kicsit. :)
Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor mozogj egy kicsit, tornázz és máris pl. kerekebb lesz egy idő után a popsid. :)
Az alakodon tudsz változtatni, ha akarsz. :)
Egyébként meg, az csak a barátnőd véleménye, amit az alakodról mondott, nem egy pasié! Gondolom a pasikat szereted, tehát ergó nekik akarsz tetszeni és nem a barátnődnek! Ha a pasiktól jó visszajelzést kapsz, akkor nem tudom, hogy miért zavar a barátnőd megjegyzése!
Pölö egy laza tág nadrág bő póló tényleg nem nőies.
De egy szűk felső , topp, és egy szűk farmer az már lehet nőies, amihez azért nem árt egy nőies pofika sem.
Azt is el tudom képzelni, hogy csak féltékeny az a barátnőd, ugyanis sokszor ilyen kis gonoszak tudnak lenni.
De igen kell az alkat is ahhoz h nőies legyen valaki ahogy írták túl bő cuccok nem mutatnak túl nőiesnek egy nőn.
Habár az a 168 cm + 50 kg ez nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!