Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakinek az a nőiessége, hogy jól öltözködik, divatosan?

Figyelt kérdés

Saját barátnőm azt mondta,hogy én nem vagyok egy nőies: nincs nagy fenekem,combom,csípőm,mellem .. hanem nekem a nőiességem az öltözködésem.

19 éves lány vagyok, 168cm, 50kg.

Én pontosan tudom,hogy nincsenek extra méreteim,de próbálom magam elfogadni úgy ,ahogy vagyok,és azt gondolom,h nem vagyok az a lapos sem,a derekam nincs egyben a csípőmmel .

Magyarán akkor a barátnőm ezt úgy érthette,hogy az alakom nem nőies.

Ahhoz,hogy egy ruha jól mutasson,ahhoz kell az,hogy az ember rendben legyen kb , nem?

Mert nekem a két állítás ellentmondó.

A ruházkodásom nőiesnek tartja nőies alak nélkül...ha összerakom.

tudom,szomorú,hogy két barátnő ilyenen témázik. én nem tennék ilyet vele ,úgy látszik félreismertem.

Annyit még hozzátennék,hogy ő az az alkat,amit ő nőiesnek talál, én is annak találom. Nagy mell,nagy fenék,....nagy comb,nagyobb has.. de ezeken dolgozik .

2015. ápr. 19. 13:37
1 2
 1/17 CptTomato ***** válasza:

Hát egy bő polót farmerral elég nehéz nőiesen viselni....

Fontos a ruházkodás.... csak tudnod kell mi áll jól neked és tudnod kell viselni is.

2015. ápr. 19. 13:39
 2/17 A kérdező kommentje:

esetleg,aki szeretne véleményt alkotni, küldök képet az alakomról.(privátban írj)

tényleg nem tudom már...

2015. ápr. 19. 13:39
 3/17 Interferencia ***** válasza:
Látom, továbbra is foglalkoztat a téma. Amúgy igen, az öltözködés sokat dobhat ezen.
2015. ápr. 19. 13:40
 4/17 A kérdező kommentje:
A hangsúly ezen van ....Ahhoz,hogy egy ruha jól mutasson,ahhoz kell az,hogy az ember rendben legyen kb , nem?
2015. ápr. 19. 13:41
 5/17 CptTomato ***** válasza:
Az ember? Mire gondolsz? Mert most külső tulajdonságokról van szó.... ha a teste illik a ruházatához/ruházatába... akkor nincs kérdés...
2015. ápr. 19. 13:42
 6/17 Interferencia ***** válasza:
Kislányos alkatú nő is lehet nőies a megfelelő ruhában, és ha tudja is hordani.
2015. ápr. 19. 13:44
 7/17 A kérdező kommentje:

úgy látszik,nem sikerült jól megfogalmaznom a kérdésem.

szóval,szerinte nincs nőies alakom,de a ruházkodásom nőiesnek találja .

pl ha felveszek egy egyberuhát,akkor azt nőiesnek találja ,de hogyan ,ha az alakomat meg nem ?

2015. ápr. 19. 13:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne is foglalkozz vele! Hagyj mondjon, amit akar.

Mondhatta volna inkább azt helyette, hogy gyere menjünk együtt futni egy kicsit. :)

Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor mozogj egy kicsit, tornázz és máris pl. kerekebb lesz egy idő után a popsid. :)

Az alakodon tudsz változtatni, ha akarsz. :)

Egyébként meg, az csak a barátnőd véleménye, amit az alakodról mondott, nem egy pasié! Gondolom a pasikat szereted, tehát ergó nekik akarsz tetszeni és nem a barátnődnek! Ha a pasiktól jó visszajelzést kapsz, akkor nem tudom, hogy miért zavar a barátnőd megjegyzése!

2015. ápr. 19. 13:57
 9/17 anonim ***** válasza:

Pölö egy laza tág nadrág bő póló tényleg nem nőies.

De egy szűk felső , topp, és egy szűk farmer az már lehet nőies, amihez azért nem árt egy nőies pofika sem.

2015. ápr. 19. 13:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Azt is el tudom képzelni, hogy csak féltékeny az a barátnőd, ugyanis sokszor ilyen kis gonoszak tudnak lenni.

De igen kell az alkat is ahhoz h nőies legyen valaki ahogy írták túl bő cuccok nem mutatnak túl nőiesnek egy nőn.

Habár az a 168 cm + 50 kg ez nem rossz.

2015. ápr. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!