Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mért nincs bennetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért nincs bennetek küzdési vágy? :O

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és az lenne a gondom,hogy eddig egy olyan pasival sem találkoztam aki küzdött volna azért h megismerjen!Nem öltözködöm k*rvásan,nem viselkedem ugy mint egy r*banc mégis a pasik töbsége csak meg akar dugni és magamellett tudni mint egy vadiúj kocsit amivel eldicsekedhet a barátainak!ELhívnak randizni...ugy gondolják h az első néhány randin meg is fog történni a dolog!Mikor közlöm velük h ez nem igy van akkor van aki egyből le is lép...szerencsére a legtöbb nem!de aki esetleg mégsem lép le azonnal azok is mind egy idő után lelépnek mondván túl jó vok neki:Sszerintem ez hülyeség...Nem tartom magam túl jónak mégsem mer a legtöbb pasi megismerni...küzdeni értem...
2010. febr. 20. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sok nő lejáratta a női nemet, és emiatt nagyon sok férfi úgy látja, hogy értelmetlen küzdeni, mivel "ez is csak egy nő a többi közül".

Nem hibáztatok én senkit, de lássátok be hogy a feminizmus teljesen leértékelte a női nemet, és ez a női "felszabadítás" gyümölcse.

2010. febr. 20. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
És azért mert sok nő ezt tette én szívjam meg a levét?:Spedig én csak ara vágyom, h vki végre szeressen és ne csak azt a nőt lássa bennem akiért nem érdemes megküzdeni ugyse kaphatom meg...
2010. febr. 20. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts! :)
2010. febr. 20. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor még volt bennem, senki nem értékelte. Mindenki lekoptatott. Akkor meg minek törjem magam? Jönnek a csajok maguktól is.
2010. febr. 20. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért mert még nem találtál olyat nem jelenti azt hogy nincs bennünk...:::
2010. febr. 20. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hm. A mai pasik sokan tényleg ilyenek, de tényleg nem mindenki. De én is ilyenekbe botlok bele. Sajnos tényleg nem veszik észre sokszor a férfiak, hogy egy nő nem könnyen kapható, és mindenkit automatikusan hamar ágyba akarnak vinni. A remény maradt nekünk, nőknek, semmi más, vagy néha már úgy érzem, hogy már az sem...
2010. febr. 20. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha már volt randi, akkor nem adom fel:)

A problémám inkább, hogy meglegyen az első randi. Gátlásos vagyok, ez van. Ha valaki nagyon tetszik félek, hogy elk*rom, ha meg csak érdekel, sosem érzek akkora késztetést.

Persze vannak olyanok is akik csak dugni akarnak. Nem mindenki szereti a k*rvás csajokat...

2010. febr. 21. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én küzdenék érted (20/f)... Én olyanért is próbálnék küzdeni, akinek nem kellek... Csak az a baj, hogy ilyen már előfordult, és a csaj rendesen ki is hazsnálta az érzéseimet, fél évig... Az embernek elmegy a kedve.

De manapság már annak is örülnék, ha valaki eljönne velem egy randira... Azután, ha kell életem végéig küzdenék érte... A kedves srácok, mint én, nem kellenek senkinek...

2010. febr. 21. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt vallom és érzem, mint az előző hozzászóló.
2010. febr. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!