Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vissza szoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vissza szoktátok nézni azokat a kérdéseket, amire válaszoltatok?

Figyelt kérdés

Mondjuk ebben a kategóriában..

Esetleg azért h hány százalékban lett hasznos a válasz, reagáltak e a válaszodra, stb..

2015. ápr. 18. 20:30
1 2 3
 11/21 opened paradise ***** válasza:

Igen,ha érdekelnek a fejlemények,vagy tudom,hogy fog valamit reagálni a kérdező.

A % nem izgat.

2015. ápr. 18. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak néha.
2015. ápr. 18. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
sajnos igen, és nem tudom megállni, h vissza be ne szóljak, ha vmi nem tetszik, így a % nagyon ritkán jó :)
2015. ápr. 18. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
A % miatt kevésbé, bár hazudnék, ha azt mondanám, nem esik jól látni a 100%okat a válaszaim mellett :) De jellemzően vissza szoktam nézni, érdekelni szoktak a többi válaszolók/kérdező visszajelzése. Néha lehet jókat vitatkozni, eszmét cserélni. Azokat jobban szeretem, mint ha az én válaszom az utolsó. Mintha másnak nem lenne véleménye az adott témáról...
2015. ápr. 18. 20:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen vissza szoktam.
2015. ápr. 18. 20:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha érdekelt a kérdés és kiváncsi vagyok a többi válaszra.

Pl. ezt a kérdést nem fogom visszanézni.

2015. ápr. 18. 20:47
 17/21 anonim ***** válasza:
na gyere 14-es balhézni :D
2015. ápr. 18. 20:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, a kérdések egy részénél visszanézek, de nem a %-os értékelés miatt, hanem mert a többi válaszra vagyok kíváncsi, vagy időnként arra, hogy reagált-e a kérdező a neki feltett kérdésekre.
2015. ápr. 18. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen
2015. ápr. 18. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:
17: balhézok én veled szívesen, de nincs min :D A semmiből meg részegek csinálnak balhét, és jelenleg részeg nem vagyok... :/ Bocsika, majd legközelebb :D
2015. ápr. 18. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!