Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik hol tehetnek fel szexuális kérdéseket?
Figyelt kérdés
18 év alattiaknak a szexualitás kategória tiltott terület, pedig épp ők azok, akiknek a legtöbb kérdésük és bizonytalanságuk lehet a szex terén. Persze értem, hogy a gyk védeni akarja őket is, meg magát is...mégis ez egy elég rossz helyzet.
Mi a véleményetek?
2015. ápr. 17. 09:32
1/13 anonim válasza:
Itt. Még a 12 évesek is írogatnak.
2/13 A kérdező kommentje:
OK, de ez itt kategórián kívüli hely. Nem szerencsés, mert a kategóriák azért vannak, hogy a kérdezők és a válaszadók egymásra találjanak.
2015. ápr. 17. 09:36
3/13 anonim válasza:
Akkor úgy kell feltenni a kérdést hogy a korát nem írja oda. Ennyi.
4/13 anonim válasza:
2: Mert egy tizennyolcast olyan nehéz lenne a kérdéshez hegeszteni... Senki se nyomozza le őket testvér...
6/13 anonim válasza:
Már 40 eve tesznek fel itt ilyen jellegi kérdéseket. Es senkit sem buntettek meg ezert. Ez csak figyelmeztetés hogy tisztában legyünk. Es ha esetleg perbe fojna a gyakorikerdesek.hu akkor vedekezzenek. Hogy okbfogyelmeztettek a kamaszokatbhogybez meg az szoval ird csak ki
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, de ez egy hazug dolog, hazugságra kényszerítik a tinit.
És ha olyan kérdést tesz fel, ami 14 évesekre jellemző? Pl. hogy hogyan masztizzon? Ha 18 évesnek hazudja magát, akkor kap egy csomó felesleges, lenéző, kioktató üzenetet.
2015. ápr. 17. 09:40
8/13 opened paradise válasza:
Nem tiltott. Az csak egy figyelmeztetés,amivel levédi magát az oldal és csak abban az alkategóriában.
Persze a vamzerok szeretnek az alapján jelentgetni.
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem tini vagyok, csak felvetődtek bennem ezek a dolgok.
2015. ápr. 17. 09:41
10/13 anonim válasza:
7: Azért ehhez ne kelljen ész... Ösztönösen rántottam a fütyköst még hülye gyerek koromban, ha valakinek ez kérdésként felmerül, az tanuljon egy kis bioszt. Kettő: Ismerek olyan egyént aki sohase maszturbált állítása szerint 19éves kiskölyök... Ha nem ír oda kort nem is kell hazudnia. Egyébként van 421412x számú ilyen kérdés amelynek utána nézhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!