Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek mennyire fontos a mellméret?

Figyelt kérdés
Kis mellekkel vagyok megáldva, néha elfogadom, viszont ha meglátok egy nőt/lányt formás, viszonylag nagy mellekkel, egyből lemegy az önbizalmam a béka segge alá.

2015. ápr. 18. 12:30
1 2 3
 11/25 Quasar07 ***** válasza:

Eléggé fontos. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz szép anélkül. A barátod így is szeretni fog, mert nem ez a lényeg.

milyen alakod van amúgy?

2015. ápr. 18. 12:43
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerű a válasz: amikor a mellméret fontos, ott nem hosszabb távra szól az érdeklődés.
2015. ápr. 18. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Pontosan az, amit a #12 mond.

A társad nagy mellek nélkül is fog szeretni.

2015. ápr. 18. 12:50
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Elég gáz ilyet kérdezni mástól, ezért fordultam a gyakorikerdesek.hu-ra. 15 éves vagyok, és igen, tudom, hogy nőhet, meg ez genetika, stb. Csak érdekelt a másik nem véleménye is. :)
2015. ápr. 18. 12:55
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
15 éves és ilyeneken gondolkozik...szomorú ez a világ, de komolyan.
2015. ápr. 18. 13:05
 16/25 A kérdező kommentje:
#15, igen, szégyen, csak sajnos ebbe születtem bele és nem tudok elmenni egy osztálytársam mellett sem jóformán, mert én kevesebbnek érzem magamat ez miatt is és zavar. Ha szégyen, ha nem, sajnos ez az igazság. :(
2015. ápr. 18. 13:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Minden pasinak más a szépségideálja.

Én a tenyérnyi, feszes melleket szeretem.

Milyen az összhatás?

Milyen ember vagy?

2015. ápr. 18. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:
A férfiakat úgy általánosságban nem tudom, de nekem pl semennyire. Azt szeretem ha formás, az lehet egészen kicsi vagy nagy, nem ezen múlik, hogy A B vagy C kosár.
2015. ápr. 18. 13:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet te is későnérő vagy, mint én. 15 évesen nekem se volt semmi mellem, mondjuk nem emlékszem, hogy érdekelt volna. Szóval ne izguljál emiatt.
2015. ápr. 18. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj az, ha kicsi. Csak szexszelni imádj!!! ;P Ennyi a lényeg e téren.
2015. ápr. 18. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!