Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem tényleg egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg egy olyan dolog, ami mindig csalódással ér véget, vagy egyszerűen csak plátói marad?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van rá ellenpélda is, csak ritkább.
2010. febr. 20. 20:25
 2/12 A kérdező kommentje:
úgyértem a médiából (amit amúgy utálok) mindig ezt sugallják.
2010. febr. 20. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran igen,de sokszor párosul sikerélménnyel is.
2010. febr. 20. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de melyik bolygóról jöttél hogy a médiából sugárzott bármiféle dolgot felülbírálás nélkül igaznak tartasz?:D Ne légy ilyen buta, komolyan mondom, mert örökké boldogtalan leszel...

A média azért van hogy kiürítse a pénztárcádat, NEM azért hogy Neked bármiben jobbá tegye az életedet. Csak sajnos vannak olyanok, akik annyira ostobák hogy hagyják teletömni a saját fejüket ilyen hülyeségekkel...

2010. febr. 20. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Talán... szakítással mindenképpen, vagy ha nem, akkor férj meg feleség lesztek, leélitek együtt boldogságban és békességben az életeteket aztán valamelyikőtök meghal, a másik pedig egyedülmarad.
2010. febr. 20. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem mindig de 99%-ban igen. A nagy szerelmes Don Juanok meg női párjuk, számolják meg hogy éppen hányadik partnerükkel vannak most eggyütt. Ha nem az elsővel akkor nyilván csalódtak már. Mert minden szakításnál a csalódás szerepel. Csalódtál, mert azt gondoltad nem csal meg vagy jobban figyel rád vagy teljesen másképpen gondoltad vele az életet. Minden elmúlik egyszer. Nincs olyan hogy örök szerelem. Az tart egy kis ideig, aztán szeretet lesz belőle. De a lényeg az, hogy a mai világban nem igazán látsz olyanokat akik összejöttek 15 évesen és még mindig eggyütt vannak úgy hogy ők 30 évesen. Ők azok akik egyedül azt mondhatják, hogy nem csalódtak a szerelemben.
2010. febr. 20. 20:40
 7/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem el amit a média sugall,csak nem voltam még sosem szerelmes és nem tudom milyen...
2010. febr. 20. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Minden esetre nem szabad feladni,próbálkozni kell.Ez az Élet rendje,kapni fogsz még pofonokat bőven.Ez nem jelenti azt,hogy sírva a sarokba kell vonulni,és filozofálgatni,miért ilyen szemét az Élet.
2010. febr. 20. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy sosem leszek szerelmes, és mégis az lettem. Én csak szenvedek.
2010. febr. 21. 00:02
 10/12 anonim ***** válasza:

De szerintem a szerelmesedben nem tudsz csalódni. Akármit mondana az, akibe igazán szerelmes vagyok, akkor sem tudnék igazán megharagudni rá. Legfeljebb nem akarnék tőle a továbbiakban semmit, annyira kiábrándulhatnék.

Előző voltam.

2010. febr. 21. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!