Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkabb ne is legyen kapcsolatom, ha ugysem eleg jo nekem senki?
Figyelt kérdés
Nem volt meg olyan ferfi, akiert megdobbant volna a szivem...
Nem vagyok cicababa,szoval ne a csucsoritos nyomikra gondoljatok
Inkabb egy erzekeny ironore:)
Ekezetek hianya, telefon miatt,remelem azert olvashato
24N
2015. ápr. 17. 22:11
31/39 A kérdező kommentje:
Allj allj allj!
Osszekeversz valakivel, en csak felvettem a kesztyut, mert bantottak a lelkem :/
2015. ápr. 17. 22:55
32/39 anonim válasza:
Fater nagy kujon volt anno, mesélt nagy sztorikat, te melyik voltál?
33/39 A kérdező kommentje:
Megmondom mi a szomoru: hogy itt egyedul en vagyok a normalis, a tobbi arra sem lenne alkalmas, hogy egy utcan sepregessen... 👎
2015. ápr. 17. 23:01
34/39 LazyJones válasza:
Én utcát sepregetek, mégis eljutottam arra a szintre, hogy ha szólnak, válaszolok, disznókkal meg nem kezdek iszapbírkózásba.
35/39 A kérdező kommentje:
Na de atadom a terepet a mit dugjunk a segglyukba es hasonlo ertelmi kerdeseknek. Figyeljetek az oldalt boven lesz mire valaszolni ..
2015. ápr. 17. 23:02
36/39 anonim válasza:
lehet h úgy lesz veled mint velem
véletlen találkoztok
velem is úgy volt h kocsmázáskor csak találkoztunk és úgy néz ki h húúúú
37/39 A kérdező kommentje:
#36 legyen igy ;)
2015. ápr. 18. 11:05
38/39 anonim válasza:
ez az utcán sepregessen ez Puzsér szövege a viva commetbe csak te át írtad/költötted :D hát szép egy író vagy :D egy kritikus szövegét használod azért lehetne saját gondolataid is :D
39/39 A kérdező kommentje:
Szoval, ha mar valaki mondott valamit, akkor en azt a mondatot mar nem is hasznalhatom, meg atkoltve sem?
Vagy meg kene dicserjelek, hogy ilyen ugyes vagy es felismerted? :O
2015. ápr. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!