Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Hogyan segítsek?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmet megerőszakolta egy fiú.. Nagyon messze lakik tőlem barátnőm és csak nekem mondta el.. Hogyan tudnék segíteni neki, hogy vegyem rá hogy mondja el az anyukájának hogy mi történt ( anyukájával nagyon rossz a kapcsolata és fél hogy megveri ... :'( ) Mit tehetnék?
2010. febr. 20. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
őő kb aznap kellett vna feljelentenie az illetőt a rendőrségen ha tényleg erőszak volt..akkor gyorsan orvos megvizsgálná és lenne bizonyíték..mert az erőszaknak vannak jelei...igy utólag sokmindent nem tudsz..max a csaj lelkét nyugtatgatni..ja és a csajnak nemárt elmeni dokihoz..nőgyógyászhoz..mert gondolom az erőzsakoló nem töltött azzal másodperceket hogy gumit hússzon...akármit összeszedhetett..vagy...baba..
2010. febr. 20. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Úhhh, rohadt egy helyzet, de sajnos nem igazán tudsz mit csinálni, azon kívül, hogy biztatod, hogy mondja el az anyukájának, meg szerintem egy pszichológust is keressen fel, ezt is mondanod kéne neki. Ha meg az anyja megveri, azért mert valaki megerőszakolta, hát arra nem is tudom mit mondjak, annyira döbbenet, hogy ilyen anyák vannak).
2010. febr. 20. 19:50
 3/8 anonim válasza:

Mindenképp tudatosítsd benne, hogy mellette állsz és ami történt, az nem az ő hibája! Nagyon nehéz lesz, de tudnod kell, hogy ilyenkor mindenki nagyon sérülékeny és gyakorlatilag az önértékelését tették tönkre!

Ha az anyukájával rossz a kapcsolata, a legjobb az lenne, ha az egyik tanárát keresné föl, vagy egy olyan felnőttet, aki közel áll hozzá. Ők biztosan tudnak segíteni, legalább abban, hogy mellette állnak, amikor elmondja az édesanyjának és megteszik a megfelelő lépéseket (fontos lenne az is, hogy orvoshoz elmenjen és természetesen feljelentést tegyen a rendőrségen, ez nagyon komoly bűncselekmény). Ezt sokan egyedül nem merik megtenni, hiszen szégyellik, ami velük történt. Mivel te távol laksz tőle, a legtöbb, amit tehetsz tehát az, hogy ezekre megpróbálod rávenni, érezteted vele, hogy mellette vagy. Azonban, semmiképp se kérdezősködj, csak annyit, amennyit ő szeretne elmondani, ellenben annyiszor keresd föl, ahányszor csak tudod!

2010. febr. 20. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta h húzott gumit az illető, bár ezt erősen kétlem... az eset december elején történt de csak most mondta el nekem..
2010. febr. 20. 19:54
 5/8 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudom, mit tudtok tenni. ha nem tudta feldolgozni, ami lehetséges, pszichológusnak mindenképp látnia kellene és még ilyenkor sem ártana az orvosi vizsgálat, természetesen. Ám az elkövetőt sok mindennel nem lehet gyanúsítani egy esetleges per során, a bizonyítékok már nem olyan egyértelműek.
2010. febr. 20. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

ja...rátámadt vki lefogta és miközben el akart "menekülni" a csaj a pasi mondta neki h pill huzok gumit ..addig a csaj leállt majd folytatta vele a harcot..

sztem a barátnőd akkor kamuzott...nem kicsit és ez nem vicc..1. voltam

2010. febr. 20. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
hány éves a leányzó? apjával is rossz a kapcsolata?
2010. febr. 20. 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:
14 éves és igen az apjával is rossz a kapcsolata.. nekem azt mondta h a dolog után elkezdtevágdosni magát.. őszintén szólva nem csodálkozom.. most is épp próbálom meggyőzni ... :'(
2010. febr. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!