Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, de lehet, hogy neki épp az egyik haverom jön be?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, évfolyamtársam, (vannak közös óráink is, hetente 4-szer, tehát senki se jöjjön azzal, hogy nem is ismerem). Először csak tetszett, de aztán már egy ideje szerelmes vagyok belé. Igaz, nem beszélünk egymással valami sokat, de mindig nagyon kedves velem. De van egy haverom (tényleg nem több, mint egy haver), akivel rendszerint piszkálják egymást, beszólogatnak egymásnak, nem haveri szinten, pusztán bunkózásból. De nagyon hasonlítanak, sok közös érdeklődési körük is van és néha egész jól elvannak, s mintha a haverom minden látszat ellenére, eléggé megbízna a lányban... és szerintem neki se közömbös... vagy csak tévedek? Nem tudom, hogy most mi van, mert nem járnak, nincs semmi köztük, a suliban is csak az órák előtt és közben találkoznak. Most csak én komplikálom túl a dolgokat, vagy talán bejönnek egymásnak? :O

Fogalmam sincs, és már nagyon szarul érzem magam. :(

16/F

2015. ápr. 17. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Felismerhetetlenségig verd össze a srác fejét.Probléma megoldva
2015. ápr. 17. 20:10
 2/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Tudod ez nem valami sok segítség. :/ Komoly választ várok, mert nagyon magam alatt vagyok. :(
2015. ápr. 17. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát rendben...

Nekem látszólag úgy tűnik hogy kölcsönösen bejönnek egymásnak.Tehát megvárod hogy összejöjjenek vagy ráhajtasz a csajra mielőtt késő lenne

Tudom hogy szar ezt olvasni de sajnos ez a való világ

2015. ápr. 17. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb, ha rákérdeznél a haverodnál, hogy mi a helyzet? Vagy annyira azért nem vagytok haverok?
2015. ápr. 17. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Igen, annyira azért nem vagyunk jóban.
2015. ápr. 17. 20:23
 6/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: De hogyha bejönnek egymásnak, akkor meg hiába hajtanék már, nem? :(
2015. ápr. 17. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Így van. Tökmindegy az időzítés, ha háverod jön be neki és nem te, megette a fene. Amúgy elnézve, hogy úgy látod, haverod sokkal jobban kijön a lánnyal... biztos, hogy te tényleg passzolnál a lányhoz és jól éreznéd magad vele? Nem lehet, hogy csak elvakít a rózsaszín illúzió?

#4 voltam.

2015. ápr. 17. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es: Nem tudom... de velem mindig nagyon kedves és a haverommal, mint mondtam nem annyira... Ezért kezdtem el reménykedni... de lehet, hogy értelmetlen volt. :/
2015. ápr. 17. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te is bejössz neki csak veled nem foglalkozik úgy mert te nem vagy kezdeményezős típus
2015. ápr. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!