Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Bea Millerbe ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Ha még 18éves koromig tart ez a szerelem láz,akko rminden estere testőr hivatást válalok,és ugy akkarok bevágódni nála,és nyomok magamra egy nagy adag feromon parfumot :D szerintetek ez nagyon ciki? most ép 15éves vagyok :(2015. ápr. 16. 22:16
2/11 A kérdező kommentje:
Miert mondod eszt ??az mit jelent? :( tudom gáz ahogy le Írtam,de ez van,ezt nem viccből Írtam ki :(
2015. ápr. 16. 22:20
4/11 A kérdező kommentje:
Ha tényleg nem sikerul belőle semmi akkor remélem hamar,mert ha nem siekrul és nem mulik el Főbe Lövöm magam :(
2015. ápr. 16. 22:23
5/11 A kérdező kommentje:
Ami neki van tetova a jobb karján azt énis ki tetoválttatom magamnak,meg fogok tanulni zenélni,és sokat fogok gyurni,csak azért,hogy a közelébn lehesek,nem musazjj nekem,hogy velem jarjon,ellég anyi,ha én me góvhaotm,hogy baja essék :(
2015. ápr. 16. 22:25
6/11 anonim válasza:
Hát nem egy nagy durranás... :D
Tedd meg hamarabb, egy hülyével kevesebb :D
7/11 A kérdező kommentje:
Miért lennék hulye?mert talán merek álmodni ,és ha beválik? végulis, a lotot sem névre sorsolják :)
2015. ápr. 16. 22:27
8/11 anonim válasza:
😮 nagy meglepetés hogy vannak rajtam kívűl Bea Miller rajongók M.O.-n.Csak kíváncsíságból kerestem rá itt a nevére. De hogy ne legyen tök fölösleges ez a válasz ami eddig nem válaszolt semmire:,D ezért itt a véleményem (ha még aktuális):
Szerintem is ki fogsz belöle szeretni, hisz nem ismered személyesen. Arra meg hogy ha el is végzed a bisztonsági őrhöz való iskolákat kb 20% esélyed van hogy pont az ő biztonsági őre legyél. De én szurkolok, és ha össze jön én szivesen lennék a bff-e ;) 14/L
9/11 A kérdező kommentje:
SZia,Mi az a BFF?és már ki szeretem belőle szerencsére msot egy lehetetlen kuldetést probalok véghez hajtani az is szerelemel kapcsolatos :D csak az persze 1%esély :D de mi az a Bff? :D
2015. júl. 27. 20:50
10/11 anonim válasza:
Ha össze jön engem is bemutathatsz neki. Imádom őt! ♥ De Jacob-bal összeillenek♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!